Bale gjorde dubbla mål men det räckte inte till mot Celta Vigo. | Halvtid.com

Kära besökare, Halvtid.com är en ny sida där vi erbjuder de senaste nyheterna, krönikor och höjdpunkter helt gratis. Var vänlig och stäng av Adblock för att hjälpa oss växa och bli ännu större! Tack.

Tabell

Bale gjorde dubbla mål men det räckte inte till mot Celta Vigo.

Ligan var i princip redan över men idag blev det nog officiellt även för de mest optimistiska Madridfansen som trott på en Remontada. Matchen mot Celta Vigo slutade två mål och SuperBales dubbla mål räckte inte till 

Bale gjorde dubbla mål men det räckte inte till mot Celta Vigo.

Ligan var i princip redan över men idag blev det nog officiellt även för de mest optimistiska Madridfansen som trott på en Remontada. Matchen mot Celta Vigo slutade två mål och SuperBales dubbla mål räckte inte till 

Dela på FB
kommentarer
Artikeln fortsätter efter annonsen

Real Madrid inledde väl på bortaplan mot Celta Vigo. Det var en pigg Gareth Bale, snabba omställningar av mittfältarna och även en Marcelo på hugget i matchens inledning men ju mer tiden gick desto mer förändrades matchbilden. Farten i Real Madrids spel sänktes, problemen med att skapa produktiva anfall blev återkommande igen och trots lite högre bollinnehav var matchen jämn och det var Celta Vigo spelarna i form av Nemanja Radoja, Wass, Iago Aspas samt Maxi Gomes som var snäppet farligare.

 

Marcelo sköt bollen åt skogen i en av de få tydliga Madrid anfallen medan Iago Aspas träffade stolpen redan den 12e minuten och hemmapubliken gav hemmalaget starkt moraliskt stöd och spelarna blev verkligen motiverade av de. 3-2 i skott var det i tidiga starten av matchen för Celta vilket visade att Celta var farligare i offensiven och den 33e minuten var Reals mittfältare och försvarare bedrövligt placerade. Marcelo, Kroos, Casemiro, Nacho var långt upp i planhalvan i Celtas snabba omställning och produktiva anfall så Daniel Wass kunde enkelt ta sig förbi och placera in bollen bakom Keylor Navas. Publiken var i extas. Celta skulle sänka Madrid såg det ut som

 

Det dröjde dock inte länge innan Zidanes mannar vaknade. Det var dock en specifik hjälte som skulle vända matchen under första halvlek i princip på egen hand med sin egna superkraft. Ett gammalt ordspråk brukar säga att en björn som sover och vaknar när man minst anar brukar vara den farligaste av alla. Efter en snygg omställning och fin assist av Toni Kroos lyckades björnen SuperBale väcka Reals hopp och göra ett snyggt mål. Celta Vigos fans tystades totalt den 36e minuten och två minuter efter skulle SuperBale göra mål igen efter snyggt spel av Isco. Efter första halvlek var det en sak som var tydligt. Real Madrid var inte alls på topp men SuperBales frånvaro i och med skadan har saknats enormt och att han i sådan hjälteinsats lyckades vända en match som såg ut att vara bedrövlig och som kunde slutat riktigt illa för Real.

 

Tyvärr verkade Zidanes mannar ha glömt att matchen inte var över efter 1a halvlek. Man vinner inte en match på endast 45 minuter utan man vinner hela tre poäng efter 90 minuter. Spelarna verkade leva på Bales meriter och spelade runt bollen och i vissa stunder bjöd på vissa bra anfall och i andra inte. Zidanes byten i form av Kovacic, Vazquez och Asensio gav verkligen ingenting. De var totalt osynliga och bjöd inte på något extra. Andra halvlek kan summeras med att Real Madrid spelmässigt fortsätter underprestera likt de gjort under hela denna säsong och Keylors Navas magnifika straffräddning räckte inte för Maxi Gomez skulle näta ändå och matchen slutade 2-2. Nu är ligan officiellt över för Real Madrid. Inte ens mirakel kan ändra på det. Besvikelsen är stor från magnifik Zidane era till sämre period än under Benitez eran. Det var evigheter Real var så långt nere i ligaplaceringen. Europa League next om katastrofen fortsätter? Det återstår att se. Det enda Realfansen kan hoppas på är att räddaren i nöden lyckas vända säsongen med någon typ av mirakel. Denna räddare denna hjälte det är SuperBale och ingen annan!


Vill du få de senaste nyheterna i ditt flöde? Gilla oss på Facebook.
Publicerades av Butrint Bardhi, 07 Jan 2018

Kommentera

Kommentera gärna artiklar på Halvtid.com. Kommentarer som innehåller ovårdat språk, rasistiskt innehåll eller annat som våra moderatorer anser är olämpligt kommer att tas bort utan förvarning.


Utvalda artiklar

Höjdpunkter: Eibar - Real Madrid

Läs mer...

Real Madrid avancerar till kvartsfinal i Champions League - enkel seger mot PSG

Läs mer...

Höjdpunkter: PSG - Real Madrid

Läs mer...

Spelarbetyg: PSG-Real Madrid

Läs mer...

Spelarbetyg: Real Madrid-Getafe

Läs mer...

Real Madrid vinner säkert mot Getafe

Läs mer...

Spelarbetyg: Espanyol - Real Madrid

Läs mer...

Höjdpunkter: Espanyol - Real Madrid

Läs mer...

Höjdpunkter: Real Madri - Alaves

Läs mer...

BBC tillbaka mot Alaves

Läs mer...

Höjdpunkter: Leganes - Real Madrid

Läs mer...

Höjdpunkter: Real Betis - Real Madrid

Läs mer...

Senaste videoklippet

Senaste videoklippet

Höjdpunkter: Eibar - Real Madrid