Spelarbetyg: Valencia – Real Madrid | Halvtid.com

Kära besökare, Halvtid.com är en ny sida där vi erbjuder de senaste nyheterna, krönikor och höjdpunkter helt gratis. Var vänlig och stäng av Adblock för att hjälpa oss växa och bli ännu större! Tack.

Tabell

Spelarbetyg: Valencia – Real Madrid

Spelarbetyg Valencia – Real Madrid från skala 1-10 

Spelarbetyg: Valencia – Real Madrid

Spelarbetyg Valencia – Real Madrid från skala 1-10 

Dela på FB
kommentarer
Artikeln fortsätter efter annonsen

Navas 10:

Super Keylor är vår superhero. Gör magnifika makalösa räddningar. Finns där när laget behöver honom som mest. Han visade idag sin högsta klass och vilken stor målvakt han egentligen är. Bland de bästa på planen. Felfri hjälte på Mestalla.

 

Carvajal 7:

Gör en godkänd insats. Bra i defensiven och helt okej i offensiven. Bjuder inte på det lilla extra som vi är vana att se av honom men han visar att han är på god väg att hitta sin absoluta högsta nivå.

 

Varane 8:

Klockren som vanligt i försvarsspelet, markerar bra och kämpar och sliter som en sann Madridista. Varane är Real Madrids grundsten i försvarsspelet. Fungerar inte Varanes spel fungerar inget.

 

Nacho 6:

Är mestadels en bra mittbackspartner till Varane. Visar på glöd och engagemang framåt som bakåt. Real Madrid som lag var också väldigt samspelta idag och gjorde en mer än godkänd kollektiv insats. Däremot förändras inte det faktum att Nacho måste bli bättre på att markera. Kunde agerat bättre vid Valencias mål.

 

Marcelo 10:

Ay ay idag fick vi se en brasliansk dans som lär göra Emery skraj. Marcelo är påväg tillbaks till sin absoluta högsta nivå och idag bevisade han varför han är världens bästa vänsterback och en drivkraft i Reals offensiv. Gör sin bästa match i säsongen och tillsammans med Kroos, Modric och Navas är han matchens bästa spelare.

 

Kroos 10:

Elegans i spelstilen är bara förnamnet, briljans är mellannamnet och magi är efternamnet. Reals viktigaste spelare som leder mittfältet och för laget framåt med fina passningar. Avslutar matchen med ett snyggt mål. Den tyska mittfältsgeneralen Reals maestro gjorde en fantastisk insats idag.

 

Casemiro 8:

Fenomenal insats av Casemiro. Grymt samspelt med både försvaret och offensiva mittfältet. Han lyckades stoppa flera av Valencias anfall.

 

Modric 10:

Kroaten är trollkarlen. Kvick som ögat man undrar ibland om han är från denna jord eller från någon annan galax. Helt underbar i sitt spel, leder anfallet väl samspelt med Kroos och Casemiro och finns överallt. Springer, kämpar, sliter och bjuder på show. Världens bästa offensiva mittfältare är unik och med honom på topp kommer kungalaget tillbaks till bästa formen snabbare än någonsin.

 

Bale 6:

Stundtals riktigt bra och snabb som blixten och stundtals osynlig och till och från kunde man ställa sig frågan vart tog Bale vägen? Reals spel idag utgick från högerkanten men han gjorde ändå en godkänd insats och visade på att han kan vara farlig när motståndarlaget minst anar.

 

Benzema 6:

Likt Bale var han stundtals synlig och bra och stundtals osynlig och blek. Gör dock en godkänd insats. Man kan dock önska sig mer från en forward. Allt för ofta känns det som att han tar en mittfältares roll han inte ska ha. Benzema måste anfalla och skjuta mot mål.

 

Ronaldo 8:

Världens bästa spelare gör två snygga mål från straffpunkten. Kämpar och sliter vill göra så mycket mer och hans glöd visar att vi kommer se så mycket mer av Ronaldo. Han är motorn i Reals offensiv och behövs i bästa skick.

 

Lucas Vazquez 6:

Ersätter Bale i rätt tidpunkt. Gör en stabil godkänd insats och hjälper försvaret.

 

Marco Asensio 7:

Spelade väldigt lite men av den lilla tid han fick spela visade han oss Asensio magin vi saknat och längtat efter. Snygg kombination med Marcelo som resulterade till den brasilianska showen.

 

Kovacic:

Spelade för kort tid för att betygsättas. 


Vill du få de senaste nyheterna i ditt flöde? Gilla oss på Facebook.
Publicerades av Butrint Bardhi, 27 Jan 2018

Kommentera

Kommentera gärna artiklar på Halvtid.com. Kommentarer som innehåller ovårdat språk, rasistiskt innehåll eller annat som våra moderatorer anser är olämpligt kommer att tas bort utan förvarning.


Utvalda artiklar

Höjdpunkter: Real Betis - Real Madrid

Läs mer...

Real Madrid plockar tre poäng efter turbulent match mot Betis

Läs mer...

Spelarbetyg: Real Madrid - PSG

Läs mer...

Real Madrid vände matchen och utklassade PSG

Läs mer...

Höjdpunkter: Real Madrid - PSG

Läs mer...

En garde, franskjävlar

Läs mer...

Spelarbetyg: Real Madrid-Real Sociedad

Läs mer...

Inför Svenska Cupen

Läs mer...

Höjdpunkter: Levante - Real Madrid

Läs mer...

Levante skräller och får oavgjort mot Real Madrid

Läs mer...

Real Madrid krossar Valencia på Mestalla

Läs mer...

Höjdpunkter: Valencia - Real Madrid

Läs mer...

Senaste videoklippet

Senaste videoklippet

Höjdpunkter: Real Betis - Real Madrid