Spelarbetyg: Real Sociedad vs Real Madrid | Halvtid.com

Kära besökare, Halvtid.com är en ny sida där vi erbjuder de senaste nyheterna, krönikor och höjdpunkter helt gratis. Var vänlig och stäng av Adblock för att hjälpa oss växa och bli ännu större! Tack.

Tabell

Spelarbetyg: Real Sociedad vs Real Madrid

Betyg mot Real Sociedad på skala 1-5.

Spelarbetyg: Real Sociedad vs Real Madrid

Betyg mot Real Sociedad på skala 1-5.

Dela på FB
kommentarer
Artikeln fortsätter efter annonsen

Navas: 2
Kan göra det mycket bättre på Sociedads mål och ska till stor del stå till skulds för målet. Rycker senare upp sig och agerar stabilt under Sociedads slutforcering.

 

Carvajal: 2
Tycker återigen Carvajal har det svårt, lite så som det sett ut under säsongen. Går bort sig väldigt enkelt i stunder och saknar det lilla sista som han hade i våran i offensiven. En klart godkänd insats men finns mycket mer att hämta för högerbacken.

 

Varane: 4
Magisk insats av fransmannen som idag var tillbaka från sin skada. Willian Jose har ingen chans längst fram mot Varane som vinner alla dueller. Är också otroligt stabil i passningsspelet.

 

Ramos: 4
Precis som sin mittbackskollega gör han en väldigt bra insats. En svår match då det blir mycket kontringsspel och han står ofta rätt idag och bjuder också på en assist.

 

Theo: 3
Startar matchen väldigt piggt och bjuder på en del offensiva löpningar som resulterar i målchanser. Gör det överlag stabilt defensivt och stänger sin kant under stora delar av matchen. Det som sänker hans betyg lite är bristen på fokus i offensiven under den andra halvleken.

 

Casemiro: 2
Gör en klart godkänd insats. Vinner som vanligt mycket boll men slarvar väldigt mycket i offensiven och speciellt passningsspelet. Något som ofta kan bli fallet med Casemiro.

 

Modric: 3
En vanlig dag på jobbet för mittfältsmotorn. Får ta mer ansvar med bollen i Kroos frånvaro och bjuder som vanligt på sin magi. Visar lite oskärpa i sista tredjedelen och kunde bidragit med någon poäng för högre matchbetyg.

 

Isco: 3
Spanjoren gör egentligen det han ska göra idag. Håller bollen bra och blir inte ängslig som han ibland kan bli. Bjuder också på en fantastisk assist. Som många andra i offensiven visar han oskärpa när man ska spika igen matchen under slutet.

 

Asensio: 2
Inte den bästa insatsen från guldklimpen. Visar i stunder en övertro på sig själv där han kan spela bollen men väljer att skjuta. Något som ofta gynnat honom men idag blev lagets fall då han slarvade bort otroligt många chanser.

 

Mayoral: 4
Mycket bra insats av anfallaren. Gör ett fint första mål och gör sedan en otrolig prestation på lagets andra mål. Tycker han trampar lite mycket på bollen i stunder men jobbar samtidigt otroligt hårt i defensiven när han tappar den. Harn en vilja som man sällan skådar bland Real Madrid spelare.

 

Bale: 4
Walesaren gör enligt mig sin bästa match på säsongen. Har tidigare matcher varit stillastående men tar faktiskt mycket löpningar idag. Under den första halvleken får han ingen leverans men istället för att klaga jobbar han på i defensiven. Får sin belöning i den andra halvleken när han gör ett mål a´la Bale. Mycket fin insats av walesaren idag. 

 


Vill du få de senaste nyheterna i ditt flöde? Gilla oss på Facebook.
Publicerades av Sam Motazedian, 17 Sep 2017

Kommentera

Kommentera gärna artiklar på Halvtid.com. Kommentarer som innehåller ovårdat språk, rasistiskt innehåll eller annat som våra moderatorer anser är olämpligt kommer att tas bort utan förvarning.


Utvalda artiklar

Höjdpunkter: Real Betis - Real Madrid

Läs mer...

Real Madrid plockar tre poäng efter turbulent match mot Betis

Läs mer...

Spelarbetyg: Real Madrid - PSG

Läs mer...

Real Madrid vände matchen och utklassade PSG

Läs mer...

Höjdpunkter: Real Madrid - PSG

Läs mer...

En garde, franskjävlar

Läs mer...

Spelarbetyg: Real Madrid-Real Sociedad

Läs mer...

Inför Svenska Cupen

Läs mer...

Höjdpunkter: Levante - Real Madrid

Läs mer...

Levante skräller och får oavgjort mot Real Madrid

Läs mer...

Real Madrid krossar Valencia på Mestalla

Läs mer...

Höjdpunkter: Valencia - Real Madrid

Läs mer...

Senaste videoklippet

Senaste videoklippet

Höjdpunkter: Real Betis - Real Madrid