Spelarbetyg: Real Madrid vs Levante | Halvtid.com

Kära besökare, Halvtid.com är en ny sida där vi erbjuder de senaste nyheterna, krönikor och höjdpunkter helt gratis. Var vänlig och stäng av Adblock för att hjälpa oss växa och bli ännu större! Tack.

Tabell

Spelarbetyg: Real Madrid vs Levante

Betyg på dagens match mot Levante på skala 1-5.

Spelarbetyg: Real Madrid vs Levante

Betyg på dagens match mot Levante på skala 1-5.

Dela på FB
kommentarer
Artikeln fortsätter efter annonsen

Casilla: 2
Gör det väldigt svagt vid första målet då han först och främst ska ha mer kontroll på situationen som sista utpost men gör också en svag utrustning. Gör det i övrigt stabilt och spelar bra med fötterna.

 

Carvajal: 1
Otroligt svag insats av högerbacken som haft en trevande inledning på säsongen. Tappar sin markering på Levantes mål men slår också bort otroligt mycket bollar. Får knappt någonting att stämma idag. 

 

Nacho: 3
Gör det säkert hela tiden. Slår bort få passningar och vinner mycket boll när Real Madrid ska göra sin forcering. 

 

Ramos: 3
Precis som sin kollega gör han det väldigt säkert där bak och gör få misstag med bollen. Är också högst delaktig i målet framåt och får därför en stark 3:a i betyg.

 

Marcelo: 1
Går inte att sätta ett annat betyg på vänsterbacken. Känns som han slår borta varenda passning. Kommer inte heller runt på sin kant och är som vanligt ganska virrig i defensiven. Det röda kortet under forceringen höjer inte direkt matchbetyget heller. En väldigt svag insats som belönas med underkänt.

 

Llorente: 2
En svag insats av Llorente idag. Är otroligt feg i sitt passningspel och när Levante står så lågt lönar sig inte hans kortpassningspel i sidled. Hamnar också fel i defensiven och bidrar överlag med ingenting. Mycket beroende av matchbilden som blir men det ändrar inte sättet han spelade på. 

 

Kroos: 2
Det var inte den vanliga Kroos på planen idag. Många onödiga felpass där han stressade situationer. Såg också väldigt loj och ointresserad ut i defensiven. Blixtar dock till i sekvenser och blir därför godkänd.

 

Asensio: 2
Gör en klart godkänd insats men inte mer än så. Vill mycket och visar sig speciellt i den första halvleken men får inte den sista passningen eller den sista dribblingen att stämma. Blir godkänd på grund av bra intentioner och en del stunder i matchen där han faktiskt skapar några riktigt bra chanser.

 

Theo: 1
Tyvärr är det enklart underkänd insats och förhoppningsvis det sista vi ser av Theo i en sådan offensiv position. Hans teknik är definitionen av ett träben och inläggen håller juniorklass. Spelade på fel position och fick inte ut någonting av det. Visar att han är en klart godkänd defensiv spelare dock.

 

Bale: 3
Real Madrids bästa spelare idag. Kommer in och ändrar matchbilden helt. Löper sig fri otroligt många gånger och har oerhört många chanser att ge Real Madrid ledningen. Saknade bara det sista i avsluten. 

 

Vazquez: 3
Tycker Vazquez gör en bra match idag. Jobbar hårt i defensiven och får ofta städa upp efter Carvajals bolltapp. Hugger snabbt vid sitt mål och har ett par fina inlägg. En pigg insats överlag.

 

Isco: Spelade för kort tid för att betygsättas

 

Benzema: Spelade för kort tid för att betygsättas

 

Kovacic: Spelade för kort tid för att betygsättas

 


Vill du få de senaste nyheterna i ditt flöde? Gilla oss på Facebook.
Publicerades av Sam Motazedian, 09 Sep 2017

Kommentera

Kommentera gärna artiklar på Halvtid.com. Kommentarer som innehåller ovårdat språk, rasistiskt innehåll eller annat som våra moderatorer anser är olämpligt kommer att tas bort utan förvarning.


Utvalda artiklar

Höjdpunkter: Real Betis - Real Madrid

Läs mer...

Real Madrid plockar tre poäng efter turbulent match mot Betis

Läs mer...

Spelarbetyg: Real Madrid - PSG

Läs mer...

Real Madrid vände matchen och utklassade PSG

Läs mer...

Höjdpunkter: Real Madrid - PSG

Läs mer...

En garde, franskjävlar

Läs mer...

Spelarbetyg: Real Madrid-Real Sociedad

Läs mer...

Inför Svenska Cupen

Läs mer...

Höjdpunkter: Levante - Real Madrid

Läs mer...

Levante skräller och får oavgjort mot Real Madrid

Läs mer...

Real Madrid krossar Valencia på Mestalla

Läs mer...

Höjdpunkter: Valencia - Real Madrid

Läs mer...

Senaste videoklippet

Senaste videoklippet

Höjdpunkter: Real Betis - Real Madrid