Spelarbetyg: Real Madrid - Villareal | Halvtid.com

Kära besökare, Halvtid.com är en ny sida där vi erbjuder de senaste nyheterna, krönikor och höjdpunkter helt gratis. Var vänlig och stäng av Adblock för att hjälpa oss växa och bli ännu större! Tack.

Tabell

Spelarbetyg: Real Madrid - Villareal

Ännu en förlust på Bernabeu. Ändå inte säsongens sämsta match. Här är spelarbetygen från dagens match.

Spelarbetyg: Real Madrid - Villareal

Ännu en förlust på Bernabeu. Ändå inte säsongens sämsta match. Här är spelarbetygen från dagens match.

Dela på FB
kommentarer
Artikeln fortsätter efter annonsen

Navas: 5
Ser stressad ut med bollen i fötterna och blir osäker när han är tvungen att gå utanför straffområdet. Kunde inte göra mycket mer vid målet. Han gjorde allt han kunde och kändes ensam.

Varane: 6
Den som är i bäst form i backlinjen just nu. Förutom något enstaka misstag var han egentligen väl positionerad under hela matchen.


Nacho: 5
Vann alla dueller mot Bacca. Det är ungefär den nivån som passar honom. En okej match men inte mer än så. Fanns inte där han Villarreal kontrade in 1-0.

Carvajal: 6
Långt ifrån att vara den spelaren som var avgörande för Real Madrid förra säsongen. Han är helt enkelt inte på topp än. Dock ser han kvick ut och är väldigt viktig för laget offensivt. Kanske snabbast och piggast i Real Madrid just nu. Tappade tålamodet i flera närkamper. 


Marcelo: 5
Stora delen av hans match handlar om att vara stillastående, vänta på vad hans lagkamrater gör och slå felaktiga inlägg. Jag tror att flera madridsupportrar blir galna varje gång Marcelo joggar hem. Ändå är det här en av hans bättre matcher på sistone. Kunde gjort något mer vid Villareals mål.


Casemiro: 4
Ingen bra match av Casemiro. Slår alldeles för många felpassningar och vinner inte de bollar han brukade vinna. Hans attityd och inställning har ändrats.

Kroos: 6
Var väldigt långsam i början av matchen men kom mer och mer fram under resten av matchen. Det är kul att se honom när han kommer nära boxen och skapar farligheter därifrån.

Modric: 6.5
Arbetade hårt defensivt när Casemiro inte riktigt hängde med. Trots att han saknar snabbhet och en viss rörlighet så arbetar Modric fortfarande väldigt hårt. Hade en fin chans med tio minuter kvar, men sköt över. Ovanligt för att vara Luka Modric.

Isco: 5
Skapar inte magi längre. Förutom en ”Flip-flap” i första halvleken gjorde han faktiskt inte så mycket mer. Han saknas något otroligt. Det är han som ska vara kreativ i den sista tredjedelen, och det är han inte. Såg arg ut när han byttes ut.

Bale: 4
Syntes inte alls. Svårt för honom att spela som centerforward. Han behöver ytor att utnyttja sin snabbhet på. Byttes till slut ut för Lucas.

Ronaldo: 6
Bättre än vanligt. Han är bäst när han visade hunger och idag visade han det. Tyvärr är han fortfarande inte noggrann i avsluten.

Asensio: 3
Långt ifrån sin toppform. Bidrog inte med mycket alls. Han liksom fanns bara. Stod och tittade på bollen vid målet istället för att springa mot mållinjen.

Lucas: 5
Försökte bryta igenom vid flera tillfällen och såg pigg ut.

 


Vill du få de senaste nyheterna i ditt flöde? Gilla oss på Facebook.
Publicerades av Christian Bustos, 13 Jan 2018

Kommentera

Kommentera gärna artiklar på Halvtid.com. Kommentarer som innehåller ovårdat språk, rasistiskt innehåll eller annat som våra moderatorer anser är olämpligt kommer att tas bort utan förvarning.


Utvalda artiklar

Höjdpunkter: Eibar - Real Madrid

Läs mer...

Real Madrid avancerar till kvartsfinal i Champions League - enkel seger mot PSG

Läs mer...

Höjdpunkter: PSG - Real Madrid

Läs mer...

Spelarbetyg: PSG-Real Madrid

Läs mer...

Spelarbetyg: Real Madrid-Getafe

Läs mer...

Real Madrid vinner säkert mot Getafe

Läs mer...

Spelarbetyg: Espanyol - Real Madrid

Läs mer...

Höjdpunkter: Espanyol - Real Madrid

Läs mer...

Höjdpunkter: Real Madri - Alaves

Läs mer...

BBC tillbaka mot Alaves

Läs mer...

Höjdpunkter: Leganes - Real Madrid

Läs mer...

Höjdpunkter: Real Betis - Real Madrid

Läs mer...

Senaste videoklippet

Senaste videoklippet

Höjdpunkter: Eibar - Real Madrid