Spelarbetyg: Real Madrid - Deportivo La Coruña | Halvtid.com

Kära besökare, Halvtid.com är en ny sida där vi erbjuder de senaste nyheterna, krönikor och höjdpunkter helt gratis. Var vänlig och stäng av Adblock för att hjälpa oss växa och bli ännu större! Tack.

Tabell

Spelarbetyg: Real Madrid - Deportivo La Coruña

Spelarbetyg från matchen Real Madrid - Deportivo La Coruña i skala 1-5

Spelarbetyg: Real Madrid - Deportivo La Coruña

Spelarbetyg från matchen Real Madrid - Deportivo La Coruña i skala 1-5

Dela på FB
kommentarer
Artikeln fortsätter efter annonsen

Navas: 3
Real Madrids burväktare gör helt enkelt det han ska göra. Bjuder inte på några misstag och är säkerker med fötterna. Kan inte lastas för Deportivos mål och gör själv en del viktiga räddningar när resten av laget gav bort bollen enkelt. En rent av bra insats.

Carvajal: 3
En aktiv Carvajal ville mycket i dagens match. Stormade fram på sin högerkant men tycker spanjoren stundtals saknade precisionen i inläggen. 

Varane: 2
Står som så ofta rätt och är den ledande spelaren i dagens backlinje. Tycker han går bort sig lite väl enkelt vid Deportivos mål. Annars en stabil och fullt godkänd insats.

Nacho: 5
Fantastiskt, fantastiskt… Nacho är idag en av matchens profiler och får dela på utmärkelsen som matchens lirare. Kvitterar matchen vackert, räddar ett Deportivo mål på mållinjen och avslutar matchen med att göra sitt andra mål. Påminner lite om en viss mittbackskollega som för närvarande är skadad. Är också otroligt stabil i alla sina ingripande med och utan boll.

Marcelo: 2
Har det fortsatt svårt på sin vänsterkant. Vill mycket och idag var det inte fel på inställningen. Det som saknas är fortfarande precisionen på inläggen som kan bli mycket bättre, även om fler gick till rätt adress idag.

Casemiro: 4
Fantastisk insats av Casemiro idag. Visade idag förra säsongens spelare som då också var bäst i världen på sin position. Bryter bollen högt i den nya uppställningen och hittar också en del fina löpningar som skapar målchanser.

Modric: 4
Riktigt grym insats av kroaten idag. Får en ny lite mer offensiv roll och gör allt rätt. Tar alltid rätt beslut och gör också ett mål.

Kroos: 3
En positiv insats av tysken idag. Styr mittfältet och trär in passningen som vi minns honom göra. Saknar fortfarande det lilla extra han hade förra året i de avgörande momentet men helt klart en förbättring i dagens insats.

Bale: 5
Magnifikt, elegant, nostalgiskt. De här är den Bale vi minns och drömt om att se tillbaka i form. Gjorde allt rätt. Dribblade när han skulle, passade när han skulle och sköt när han skulle. Slutade med två mål och två assist, siffror som kunde varit mycket högre också. 

Mayoral: 2
Uppåtgående insats från den unge spanjoren. Gör det som Zidane främst vill se hos sina anfallare. Deltar i uppspelsfasen och ger ofta ett alternativ på fötter. Kämpar också som ett djur. Faller lite på att han inte kan ta vara på sina chanser och rent av inte är produktiv i sista tredjedelen.

Ronaldo: 3
Hade utan tvekan blivit underkänd om domaren blåste av matchen i 70 minuten. Som tur är så är en fotbollsmatch 90 minuter och när domaren väl blåste hade Ronaldo gjort två mål och en assist. Gör en del fel men visar att han vill hitta formen igen. Med tre gjorde poäng i en match är det svårt att sätta ett lägre betyg.

 

 


Vill du få de senaste nyheterna i ditt flöde? Gilla oss på Facebook.
Publicerades av Sam Motazedian, 21 Jan 2018

Kommentera

Kommentera gärna artiklar på Halvtid.com. Kommentarer som innehåller ovårdat språk, rasistiskt innehåll eller annat som våra moderatorer anser är olämpligt kommer att tas bort utan förvarning.


Utvalda artiklar

Höjdpunkter: Real Betis - Real Madrid

Läs mer...

Real Madrid plockar tre poäng efter turbulent match mot Betis

Läs mer...

Spelarbetyg: Real Madrid - PSG

Läs mer...

Real Madrid vände matchen och utklassade PSG

Läs mer...

Höjdpunkter: Real Madrid - PSG

Läs mer...

En garde, franskjävlar

Läs mer...

Spelarbetyg: Real Madrid-Real Sociedad

Läs mer...

Inför Svenska Cupen

Läs mer...

Höjdpunkter: Levante - Real Madrid

Läs mer...

Levante skräller och får oavgjort mot Real Madrid

Läs mer...

Real Madrid krossar Valencia på Mestalla

Läs mer...

Höjdpunkter: Valencia - Real Madrid

Läs mer...

Senaste videoklippet

Senaste videoklippet

Höjdpunkter: Real Betis - Real Madrid