Spelarbetyg: Real Madrid - Borussia Dortmund | Halvtid.com

Kära besökare, Halvtid.com är en ny sida där vi erbjuder de senaste nyheterna, krönikor och höjdpunkter helt gratis. Var vänlig och stäng av Adblock för att hjälpa oss växa och bli ännu större! Tack.

Tabell

Spelarbetyg: Real Madrid - Borussia Dortmund

Spelarbetyg från matchen Real Madrid - Borussia Dortmund i skala 1-5 

Spelarbetyg: Real Madrid - Borussia Dortmund

Spelarbetyg från matchen Real Madrid - Borussia Dortmund i skala 1-5 

Dela på FB
kommentarer
Artikeln fortsätter efter annonsen

Navas: 3
En stabil insats från Real Madrids burväktare. Ska inte lastas för målen och gör det bra med fötterna och i sina utrusningar.

 

Vazquez: 3
Slarvar en del i sitt passningsspel och man märker att han där är utanför matchtempot. Växer in i matchen lite mer men det som höjer betyget ett steg är det matchavgörande målet.

 

Nacho: 2
Startar matchen som högerback och där gör han det som vanligt stabilt. Gör fler misstag när han kliver in centralt och stöter bland annat bort sig helt vid Dortmunds andra mål.

 

Ramos: 2
Hade idag ett bra passningsspel men det som brast var idag försvarsspelet. Likt Nacho klev han upp i press vid fel lägen och gick bort sig på så sätt. 

 

Theo: 3
Piggt, fartfyllt och kreativt är tre ord som kan beskriva Theos insats. Överlappande Ronaldo konstant och det sista som saknades för en riktigt bra insats var de avgörande passningarna.

 

Casemiro: 2
Blandar och ger en hel del, precis som han gjort under hela hösten. Tycker personligen han ligger alldeles fel i för många situationer. Dortmund anfall konstant genom “hans yta” vilket inte tyder på någonting positivt. Slog också iväg allt för enkla passningar i stunder.

 

Kovacic: 2
Ville själv se mer av Kovacic idag. Hans touch var inte riktigt där och när han försökte starta sina genombrott hade han ofta inte bollen med sig. Bra intentioner men sämre utförande från kroaten idag.

 

Isco: 3
Som vanligt en fröjd att se Isco lira. Bibehåller den goda formen och forsätter vara en av de viktigaste spelarna offensivt för Real Madrid.

 

Asensio: 2
Tycker han är väldigt osynlig i stunder. När han väl får bollen saknar han den där beslutsamheten för att kunna skapa poäng framåt. Gör inte många fel men bidrar inte heller med mycket, helt enkelt en godkänd insats.

 

Mayoral: 3
Den unga anfallstalangen vill mycket men saknar den där spetsen. Måste omsätta sina enorma löpmeter i mer effektiva aktioner. Springer mycket onödigt men gör trots allt också ett mål idag.

 

Ronaldo: 3
Planens kanske bästa spelare idag. Var extremt bra i första halvlek men också en klart godkänd andra. Vill mycket och bidrar i alla mål. Krönte insatsen med ett enormt snyggt mål också.

 


Vill du få de senaste nyheterna i ditt flöde? Gilla oss på Facebook.
Publicerades av Sam Motazedian, 06 Dec 2017

Kommentera

Kommentera gärna artiklar på Halvtid.com. Kommentarer som innehåller ovårdat språk, rasistiskt innehåll eller annat som våra moderatorer anser är olämpligt kommer att tas bort utan förvarning.


Utvalda artiklar

Höjdpunkter: Real Betis - Real Madrid

Läs mer...

Real Madrid plockar tre poäng efter turbulent match mot Betis

Läs mer...

Spelarbetyg: Real Madrid - PSG

Läs mer...

Real Madrid vände matchen och utklassade PSG

Läs mer...

Höjdpunkter: Real Madrid - PSG

Läs mer...

En garde, franskjävlar

Läs mer...

Spelarbetyg: Real Madrid-Real Sociedad

Läs mer...

Inför Svenska Cupen

Läs mer...

Höjdpunkter: Levante - Real Madrid

Läs mer...

Levante skräller och får oavgjort mot Real Madrid

Läs mer...

Real Madrid krossar Valencia på Mestalla

Läs mer...

Höjdpunkter: Valencia - Real Madrid

Läs mer...

Senaste videoklippet

Senaste videoklippet

Höjdpunkter: Real Betis - Real Madrid