Spelarbetyg: Real Madrid – Malaga | Halvtid.com

Kära besökare, Halvtid.com är en ny sida där vi erbjuder de senaste nyheterna, krönikor och höjdpunkter helt gratis. Var vänlig och stäng av Adblock för att hjälpa oss växa och bli ännu större! Tack.

Tabell

Spelarbetyg: Real Madrid – Malaga

Spelarbetyg på skalan 1-10 

Spelarbetyg: Real Madrid – Malaga

Spelarbetyg på skalan 1-10 

Dela på FB
kommentarer
Artikeln fortsätter efter annonsen

Kiko Casilla: 2

Rent utsagt katastrofalt agerande vid Malagas två mål. Det första målet kunde man ändå till viss del ha förståelse för, men det andra målet nej det ska bara inte hända. Matchen mot Malaga är inte den första matchen som han agerar katastrofalt och är rent utsagt bedrövlig. Däremot får vi hoppas på att denna matchen är den sista Kiko agerar så. Dags att ta sig i kragen och leverera!

 

Carvajal: 6

Såg engagerad ut i offensiven under första halvleken och lite för avslappnad under andra halvlek. Godkänt insats av Carvajal men vi vet att han kan bättre. Mer kreativitet i offensiven matchen ut det vill man se av Carvajal.

 

Vallejo: 8

Han gör det så bra. Kan ni tänka er att det är Vallejos första säsong i Realtröjan? Det ser ut som att han har spelat i evigheter och är rutinerad. Han kämpar, han sliter och han samarbetar på ett exemplariskt sätt med Varane. Tillsammans med Varane kan de bli framtidens världens bästa mittbacksduo.

 

Varane: 8.

Fantastisk insats. Han är engagerad i försvarsspelet och tillsammans med Vallejo gör de en fantastisk insats.

 

Marcelo 7:

Den gamla kreativa Marcelo är på väg tillbaks. Han är kreativ i offensiven och för det mesta hänger han även med i defensiven. Stabil och bra insats av Marcelo. Om man får önska något till nästa match så är det lite mer individualism i Marcelo dans.

 

Isco: 6

Real Madrids bästa spelare denna säsong gjorde en okej insats. Han sprang överallt, försökte skapa lägen och bidra både defensivt och offensivt. Dock saknades glansen idag som vi är vana att se av Magisco. Förhoppningsvis ser vi magin nästa match.

 

Casemiro: 7

Stabil insats från Casemiro och som vanligt nästan felfri. Bidrar offensivt och defensivt. Gör ett snyggt nickmål. Casemiro finns alltid där när man behöver honom som mest.

 

Kroos: 6

Han kan inte klandras för målet. Det var ett kollektiv misstag från laget. Han gör en stabil insats och fick till ett snyggt skott som kunde blivit ett klassmål om inte Malagas målvakt briljerade. Däremot är matchen mot Malaga varken Tonis eller lagets bästa match. Segt tempo speciellt under halvlek och att man var allt för bekväma påverkade även Tonis passningsspel och glöden i spelet.

 

Modric: 6

Byttes in med all rätt och ersatte Isco. Man väntade länge för att se den klassiska Modriceffekten det blev inget högt tempo för laget däremot blev det en positiv effekt vid målchansen som ledde till straff. Lite tur och lite Modriceffekt gav oss vinsten idag. En stabil insats och återigen thank you/hvala/gracias Luka!

 

Lucas Vazuqez: 6

Stabil insats av Lucas. Han blandar och ger. Ingen surprise direkt brukar vara en klassisk Lucas match. Han är engagerad i det kollektiva spelet och hänger även med i offensiven. Han försöker skapa produktivitet med sina  inlägg  men Lucas är ju en anfallare vart är skotten? Vart är briljansen som ska leda till mål? Det räcker inte med att enbart springa runt på plan bollen måste in i mål.

 

Karim Benzema: 7

Hade han inte gjort mål där då hade jag personligen med flera Madridistas anordnad stora kravaller i Madrid för att få bort den hårt kritiserade Benzema. Nämen skämt och sido Benzema gjorde en stabil insats idag. Han var aktiv hela matchen och bidrog med offensiv kvalité till laget. Dessutom gjorde han mål.  Frågan kvarstår is Karim the golazzo star back on track?

 

Cristiano Ronaldo: 7.

 

Han kämpar, hans frustration av att inte göra mål märktes tydligt. Vissa skulle se det som ett problem jag ser det som en tillgång, jag ser det som vilja och Ronaldos vilja gav oss vinsten idag. Matchen ut kämpade Ronaldo och han fick det han ville. Han gjorde mål till slut, trots att han är långt ifrån sin absoluta toppnivå, trots att han missade straffen, men viktigaste av allt returen kom och han gjorde mål Gracias Kingnaldo!

Kort och gott Ronaldo gör en stabil insats. Förhoppningsvis har målmaskinens produktion dragit igång! 

 

Borja Mayoral och Theo Hernandez spelade för kort tid för att betygssättas.


Vill du få de senaste nyheterna i ditt flöde? Gilla oss på Facebook.
Publicerades av Butrint Bardhi, 25 Nov 2017

Kommentera

Kommentera gärna artiklar på Halvtid.com. Kommentarer som innehåller ovårdat språk, rasistiskt innehåll eller annat som våra moderatorer anser är olämpligt kommer att tas bort utan förvarning.


Utvalda artiklar

Höjdpunkter: Eibar - Real Madrid

Läs mer...

Real Madrid avancerar till kvartsfinal i Champions League - enkel seger mot PSG

Läs mer...

Höjdpunkter: PSG - Real Madrid

Läs mer...

Spelarbetyg: PSG-Real Madrid

Läs mer...

Spelarbetyg: Real Madrid-Getafe

Läs mer...

Real Madrid vinner säkert mot Getafe

Läs mer...

Spelarbetyg: Espanyol - Real Madrid

Läs mer...

Höjdpunkter: Espanyol - Real Madrid

Läs mer...

Höjdpunkter: Real Madri - Alaves

Läs mer...

BBC tillbaka mot Alaves

Läs mer...

Höjdpunkter: Leganes - Real Madrid

Läs mer...

Höjdpunkter: Real Betis - Real Madrid

Läs mer...

Senaste videoklippet

Senaste videoklippet

Höjdpunkter: Eibar - Real Madrid