Spelarbetyg: Real Madrid – FCBarcelona | Halvtid.com

Kära besökare, Halvtid.com är en ny sida där vi erbjuder de senaste nyheterna, krönikor och höjdpunkter helt gratis. Var vänlig och stäng av Adblock för att hjälpa oss växa och bli ännu större! Tack.

Tabell

Spelarbetyg: Real Madrid – FCBarcelona

Spelarbetyg Real Madrid – FC Barcelona på skalan 1-10 

Spelarbetyg: Real Madrid – FCBarcelona

Spelarbetyg Real Madrid – FC Barcelona på skalan 1-10 

Dela på FB
kommentarer
Artikeln fortsätter efter annonsen

Navas 6:

Gjorde en allmänt godkänd insats. Stod som en mur vid ett instabilt hopplöst försvar under andra halvlek. Kan inte klandras för målen men det där lilla extra som världsklass målvakter har där mirakel utförs saknades ikväll och har saknats hos Navas sedan hans supersäsong 2015-16.

 

Dani Carvajal 3:

Gjorde en fenomenal insats under första halvlek. Var den drivande spelaren framåt och bakåt. Det var en markant skillnad under andra halvlek tappade sitt glöd i försvaret och gjorde en otrolig tabbe som resulterar i rött kort. Därav faller hans insats idag från 100 till 0 på bara några minuter.

 

Sergio Ramos 2:

Horribel insats av kaptenen. Gör ingen bra match och brister något otroligt i försvarsspelet. Även under första halvlek då laget ändå hade ett spel så såg man tydliga brister. De tabbar vi såg från Ramos och den usla markeringen är inte kaptenens sanna ansikte. Vad hände?

 

Varane 5:

Godkänd insats av Varane. Var grym under första halvlek precis som hela laget men hade sina brister under andra i samband med att laget föll. Han kan inte klandras för att Reals försvarsspel inte fungerar i grunden och inte gjort det ens i lagets bästa tider.

 

Marcelo 3:

Driven och energisk under första halvlek. Bra framåt och bakåt. Inte alls lika idérik under andra halvlek och var inget vidare försvarsmässigt.

 

Modric: 4

Gjorde det bra under första halvlek. Var engagerad, kvick och stark i alla avseenden. Blev osynlig i stora delar av andra och sjukt klantig vid Rakitics sprint. Ingen bra insats i sin helhet för kroaten.

 

Casemiro 5:

Bra och felfri under första halvlek. Gör tabbe under andra och står inte där han ska stå vid Rakitics sprint. Men generellt sätt gör brassen en godkänd insats

 

Kroos: 2

Mittfältsgeneralen gjorde det bra under första men bedrövligt under andra. Han var inte alls lika säker och driven i passningarna och mittfältsspelet. Drar ner på tempot något enormt att se Toni Kroos under andra halvlek och att se honom markera var som att se en dålig slowmotion film.   

 

Kovacic: 2

Om det är någon spelare som kan övergå från sjukt stabil till instabil och från 100 till 0 så är det Kovacic. Fantastisk insats under första halvlek lät inte Messi andas, bedrövlig insats under andra halvlek och tappar fokus, slarvar och låter Rakitic gå förbi. Han promenerar nästan och drar på tempot inget driv och därför faller han på icke godkänd nivå. En spelare med klass ska kunna hålla klassen matchen ut. Kovacic har sina bra dagar med men han har så mycket kvar att bevis, i dagsläget är han kilometer från en plats i startelvan.

 

Ronaldo 3:

Var engagerad, aktiv och driven under första halvlek men missade en del. Bollen ska in i mål!

Oengagerad, ofokuserad och föll något enormt i energin precis som övriga laget under andra halvlek. Ingen bra insats från världens bästa spelare.

 

Benzema : 1

Värdelös är förnamnet, usel är efternamnet. Sänker tempot något enormt varje gång han rör bollen matchen ut, t.om i lagets fina stunder är han otroligt seg och missar. Har ett enda bra läge och den missar han stolpe ut. Skapar dem där ”ytorna” som visa talar om ytor som vem som helst kan skapa och som inte fyller någon funktion då de kan vem som helst skapa. En anfallare ska göra mål och inte promenera på plan så som Benzema gör. Real Madrid är inte värdig en anfallare som gör en bra match av 10.

 

Bale 6:

På så kort tid var han så effektiv. Försökte verkligen förändra matchbilden kämpade och slet och gjorde nästan mål. Han gör det så grymt och det märks att Real Madrid är i behov av Bale. Man får hoppas att han inte skadas igen. När han väl kommer i form kommer målen ösa in. Matchens bästa spelare i sin helhet med tanke på att laget föll ihop så hårt under andra halvlek.

 

Asensio 5:

Försöker höja tempot, gör godkänd insats på så kort tid däremot är han ingen spelare som lyckas vända matcher. I det läget behövdes Magiisco som Zidane konstigt nog valde att bänka. Asensio gjorde det bra men inte tillräckligt. Han ser osäker ut och vågar inte ta klivet när laget behöver honom som mest för att lyfta laget. Godkänd insats i sin helhet dock med tanke på att laget inte gjorde en godkänd sådan.

 

Nacho 3:

Förändrade inte så mycket i försvaret. Inte hans bästa match även om det var på så kort tid så bidrog han inte med något effektivt.


Vill du få de senaste nyheterna i ditt flöde? Gilla oss på Facebook.
Publicerades av Butrint Bardhi, 23 Dec 2017

Kommentera

Kommentera gärna artiklar på Halvtid.com. Kommentarer som innehåller ovårdat språk, rasistiskt innehåll eller annat som våra moderatorer anser är olämpligt kommer att tas bort utan förvarning.


Utvalda artiklar

Höjdpunkter: Eibar - Real Madrid

Läs mer...

Real Madrid avancerar till kvartsfinal i Champions League - enkel seger mot PSG

Läs mer...

Höjdpunkter: PSG - Real Madrid

Läs mer...

Spelarbetyg: PSG-Real Madrid

Läs mer...

Spelarbetyg: Real Madrid-Getafe

Läs mer...

Real Madrid vinner säkert mot Getafe

Läs mer...

Spelarbetyg: Espanyol - Real Madrid

Läs mer...

Höjdpunkter: Espanyol - Real Madrid

Läs mer...

Höjdpunkter: Real Madri - Alaves

Läs mer...

BBC tillbaka mot Alaves

Läs mer...

Höjdpunkter: Leganes - Real Madrid

Läs mer...

Höjdpunkter: Real Betis - Real Madrid

Läs mer...

Senaste videoklippet

Senaste videoklippet

Höjdpunkter: Eibar - Real Madrid