Spelarbetyg: Real Madrid-Valencia CF | Halvtid.com

Kära besökare, Halvtid.com är en ny sida där vi erbjuder de senaste nyheterna, krönikor och höjdpunkter helt gratis. Var vänlig och stäng av Adblock för att hjälpa oss växa och bli ännu större! Tack.

Tabell

Spelarbetyg: Real Madrid-Valencia CF

Betyg på dagens match mellan Real Madrid CF-Valencia CF på skalan 1-10
 

Spelarbetyg: Real Madrid-Valencia CF

Betyg på dagens match mellan Real Madrid CF-Valencia CF på skalan 1-10
 

Dela på FB
kommentarer
Artikeln fortsätter efter annonsen

Keylor Navas: 8
Får styra dagens hopplösa mittlås och gör egentligen inget fel i matchen. Kan ej klandras för något av målen. Stark på defensiva hörnor och räddningen på Parejos frispark, den imponerar!


Dani Carvajal: 5
Hans kant blir vidöppen flertalet gånger och han fick ett par inläggslägen som han borde ha slagit bättre till sina lagkamrater.


Casemiro: 7
Fick den otacksamma uppgiften att spela som mittback idag. Casemiros frånvaro märktes av rejält på mitten, kontrollen och dominansen var som bortblåst och backlinjen fick hela tiden stå ensamma mot Valencias kontringar. Gör det bra ändå, har Zaza i sin ficka. Det märks av dessa matcher att Casemiro är världens klart bästa på sin position.


Nacho: 5
Skulle “leda” försvaret. Nja, han trivs nog bättre med att ha en Ramos eller Varane bredvid sig som en ledare. Svag i luftrummet och tappar bort sig helt vid Valencias 1-1 mål.


Marcelo: 6.5
Han ägde sin kant idag till skillnad från Carvajal. Marcelos borde ha fått med sig en assist idag på nåt av sina fantastiska inspel. Agerar som en ledare, därav är han vice-kapten.


Isco: 3
Lyckas inte med mycket alls. Mittfältet blev, som förväntat, totalt felbalanserat med Isco som en central mittfältare. Isco var väldigt ineffektiv och det var bara rätt han byttes ut i halvtid.


Kroos: 5
Gör det han brukar, styr spelet och fördelar ut bollarna fint ut till Marcelo och Carvajal. Slog 12 stycken hörnor, Real Madrid vann nog ingen av de. Kroos hade en rätt så hopplös uppgift med de där framför sig.


Asensio: 10
En snubbe född 1996 får bära Real Madrid på egen hand. För ett år sedan sa Zidane “Asensio vänsterfot är den nästbästa i världen, efter Messis”, det stämmer mycket bra det Zidane. Asensio är den största talangen fotbollen har sett på tio år.


Bale: 2
Kommer ut på kanten med boll, felvänd, söker en passning till Modric och repetera. Han har tappat all explosivitet och dynamik, är det hans extrakilon muskler? Är det skadorna? Är det en snabb föråldring? Hur som helst, Bale var värdelös, totalt värdelös.


Benzema: 1
Tänka sig att han var sämre än Bale. Han missade så mycket chanser att Morata troligtvis sitter där hemma i London (efter sin drömstart i Chelseatröjan) och gapskrattar åt Zidane. Benzema bidrog inte i spelet, inte med egna initiativ, var lam och seg som vanligt och missade ett läge i slutminuterna som till och med Kiko Casilla hade suttit i mål, med fel fot. Perez! In med en reservanfallare, du sålde Morata så det är du minst sagt skyldig oss.


Kovacic: 9
Hade Real Madrid vunnit så hade Kovacic fått en tia i betyg. Kommer in som pivot och styr spelet totalt, mittfält fick ett djup och en tydligare struktur vilket Real mådde väldigt bra av. Ännu en megatalang som kan bli hur bra som helst.

Vazquez: Spelade för kort tid för att betygsättas.
Mayoral: Spelade för kort tid för att betygsättas.


Vill du få de senaste nyheterna i ditt flöde? Gilla oss på Facebook.
Publicerades av Jakob Öztomsuk, 27 Aug 2017

Kommentera

Kommentera gärna artiklar på Halvtid.com. Kommentarer som innehåller ovårdat språk, rasistiskt innehåll eller annat som våra moderatorer anser är olämpligt kommer att tas bort utan förvarning.


Utvalda artiklar

Registans roll: Vad gör en regista?

Läs mer...

Exklusiv intervju med Simon Thern

Läs mer...

KRÖNIKA: Behåll lugnet

Läs mer...

Real Madrid förlorar trots bra spel

Läs mer...

Höjdpunkter: Real Madrid - Villarreal

Läs mer...

Höjdpunkter: Real Madrid - Numancia

Läs mer...

Bale gjorde dubbla mål men det räckte inte till mot Celta Vigo.

Läs mer...

Höjdpunkter: Celta Vigo - Real Madrid

Läs mer...

Höjdpunkter: Numancia - Real Madrid

Läs mer...

Spelarbetyg: Real Madrid – FCBarcelona

Läs mer...

Real Madrid ger Barcelona ligan i julklapp

Läs mer...

Höjdpunkter: Real Madrid - Barcelona

Läs mer...

Senaste videoklippet

Senaste videoklippet

Höjdpunkter: Real Madrid - Villarreal