Spelarbetyg: Real Madrid-UD Las Palmas | Halvtid.com

Kära besökare, Halvtid.com är en ny sida där vi erbjuder de senaste nyheterna, krönikor och höjdpunkter helt gratis. Var vänlig och stäng av Adblock för att hjälpa oss växa och bli ännu större! Tack.

Tabell

Spelarbetyg: Real Madrid-UD Las Palmas

Spelarbetyg på skalan 1-10

Spelarbetyg: Real Madrid-UD Las Palmas

Spelarbetyg på skalan 1-10

Dela på FB
kommentarer
Artikeln fortsätter efter annonsen

 

Kiko Casilla: 6

Han höll nollan! Men Kiko Casillas kläder behöver nog inte ens tvättas efter kvällens insats.

 

Nacho: 7.5

Han flög fram på högerkanten - och där kan också bevisligen spela med bravur! Han var väldigt tam i veckans nederlag mot Spurs men idag var han riktigt bra.

 

Sergio Ramos: 6

Styrde ligadebutanten Vallejo oerhört bra och lyckades även med att balansera defensiven på vänsterkanten när Marcelo drog iväg på sina offensiva räder.


 

Jesús Vallejo: 9

Kvällens utropstecken! Vilken match han gör! Helt felfri matchen igenom, från varje defensiv position till alla gånger han fick bollen vid fötterna. Det här var anledningen till att Pepe blev såld, för att Vallejo kan stå upp i dessa matcher och göra bra ifrån sig. Vi får hoppas att han håller sig hel nu under hela säsongen, för då kan det här bli riktigt bra.

 

Marcelo: 4

Marcelo får inte riktigt ut någonting av sina försök. Han har tappat farten och drivet från förra säsongsavslutningen och han lyckas inte heller med att stänga ner kanten i defensiven. Theo Hernández knackar på dörren.

 

Toni Kroos: 6

En okej insats av Kroos. Ingen minnesvärd prestation från honom men han fick jobbet gjort.

 

Casemiro: 7

Skölden får inte samma hjälpsamma effekt till backlinjen när man möter svaga lag som Las Palmas. Men han bröt dödläget i matchen med sitt nickmål - som förövrigt var Real Madrids första mål på en fast situation den här säsongen.

 

Isco: 7

Det finns en splittring hos alla Madridistas kring vad man ska tycka om Isco. Vår bästa spelare just nu? Eller dödar han lagets produktivitet genom att kladda för mycket med bollen?

 

Idag var han dock riktigt bra. Han vart slutade leta efter ytor centralt och sökte sig mer ut på kanten där han har större möjligheter att utmana en-mot-en. Han avslutade det fina mönsteranfallet med ett 3-0-mål som var spiken i kistan.


 

Ronaldo: 6

Så här motiverad har vi inte sett Ronaldo på hela säsongen. Han dribblade, tog fart med bollen och var i hög grad delaktig i Real Madrids fina offensiva spel. Han fick två ramträffar, en i stolpen och en i ribban. Ronaldos precisa inlägg till Iscos mål var magnifikt, men han var märkbart inte glad trots det vid målfirandet - Ronaldo är fortsatt hungrig.


 

Benzema: 3

Det blir svårt att ge Benzema något högre betyg. Han missade alla lägen han fick och då var två av de några som han måste sätta. Han ser ut att ha tappat självförtroendet totalt framför mål och han är inte farligare än en lam katt.


 

Asensio: 7.5

OJ! Alla vet redan vad hans vänsterdoja är kapabel till, men man blir lika förvånad och glad när man ser det hända. Vilket skott av Asensio!

Han trivs så mycket bättre som ytter, längre upp i planen än vad han gör i Iscos position.


 

Avbytare

 

Llorente: 6

Han gjorde inget större väsen av sig utan gav det som förväntades av honom. Men han borde definitivt få mer speltid i framtiden. För han kommer inte utvecklas av att hoppa in i dessa matcher när vi redan leder och dominerar.

 

Vazquez: Spelade för kort tid för att betygsättas.

 

Ceballos: Spelade för kort tid för att betygsättas.

 


Vill du få de senaste nyheterna i ditt flöde? Gilla oss på Facebook.
Publicerades av Jakob Öztomsuk, 05 Nov 2017

Kommentera

Kommentera gärna artiklar på Halvtid.com. Kommentarer som innehåller ovårdat språk, rasistiskt innehåll eller annat som våra moderatorer anser är olämpligt kommer att tas bort utan förvarning.


Utvalda artiklar

Höjdpunkter: Eibar - Real Madrid

Läs mer...

Real Madrid avancerar till kvartsfinal i Champions League - enkel seger mot PSG

Läs mer...

Höjdpunkter: PSG - Real Madrid

Läs mer...

Spelarbetyg: PSG-Real Madrid

Läs mer...

Spelarbetyg: Real Madrid-Getafe

Läs mer...

Real Madrid vinner säkert mot Getafe

Läs mer...

Spelarbetyg: Espanyol - Real Madrid

Läs mer...

Höjdpunkter: Espanyol - Real Madrid

Läs mer...

Höjdpunkter: Real Madri - Alaves

Läs mer...

BBC tillbaka mot Alaves

Läs mer...

Höjdpunkter: Leganes - Real Madrid

Läs mer...

Höjdpunkter: Real Betis - Real Madrid

Läs mer...

Senaste videoklippet

Senaste videoklippet

Höjdpunkter: Eibar - Real Madrid