Spelarbetyg: Real Madrid-Apoel Nicosia | Halvtid.com

Kära besökare, Halvtid.com är en ny sida där vi erbjuder de senaste nyheterna, krönikor och höjdpunkter helt gratis. Var vänlig och stäng av Adblock för att hjälpa oss växa och bli ännu större! Tack.

Tabell

Spelarbetyg: Real Madrid-Apoel Nicosia

Spelarbetyg i dagens match mot Apoel på skalan 1-10
 

Spelarbetyg: Real Madrid-Apoel Nicosia

Spelarbetyg i dagens match mot Apoel på skalan 1-10
 

Dela på FB
kommentarer
Artikeln fortsätter efter annonsen

Keylor Navas: 5

Spelade han? Materialarna kommer inte behöva tvätta hans tröja ens en gång, för han gjorde bokstavligen ingenting. Det var ett löst skott som rullade in i Keylors famn tidigt i första halvlek.

 

Dani Carvajal: 3

Han måste verkligen jobba på formen. Carvajal känns klumpig och oteknisk för närvarande istället för att vara, som förra året, helt dominerande på sin högerkant. Han får in få inlägg, slarvar i mottagningar och gör enkla tekniska misstag. Är det avsaknaden av Danilos konkurrens som gör honom avslappnad och bekväm eller är det Martials uppsnurrning som har fått honom på fel fot. Han har satt stora förväntningar på sig själv.

 

Nacho: 5

Gör precis som Keylor, knappt något alls. Passar bollen i uppspelsfasen men gör annars ingenting.

 

Sergio Ramos: 7

Kaptenen kände att Apoel var ofarliga i offensiven och valde därför att följa med i många anfall framåt. Satte en cykelspark från ca 5-6 meter.

 

Marcelo: 7

ALLT spel kom från Marcelos kant. Han var ständigt uppe på vänstersidan och var alltid tillgänglig. Behövde inte ens bry sig om det defensiva ansvaret.

 

Kovacic: Spelade för lite för att betygsättas

Vi hoppas att Kovacic ljumske inte har råkat ut för något allvarligt.

 

Casemiro: 6

Han fick många skottlägen men valde att hålla i bollen och skapa mer kontrollerade anfall. Gav Carvajal men främst Marcelo möjligheten att vara offensiva.

 

Modric: 5

Ännu en spelare som inte har kommit upp i normal form. Det är förvisso tidigt på säsongen och Modric är säkert dominerande på mittfältet om några månader.

 

Isco: 6

“Oljan” låg bakom anfallet till 1-0 målet med en fin vrickning förbi sin motståndare. Tyvärr såg man hintar från den gamla Iscon som alltid saktade ner kontringarna och valde att hålla i bollen för länge.

 

Ronaldo: 8

Tillbaka, hungrig som alltid! Ronaldo är ett ständigt hot mot motståndarna och skapar alltid orosmoment. Trycker dit två mål idag och det var nog bara “välkomstdrinken” i det som komma skall.

 

Bale: 8

Bäst på planen i den första halvleken med en riktigt skön framspelning till Cristiano vid det första målet. Bale såg lätt och kvick ut på vänsterkanten och han verkar trivas mycket bättre där än på högerkanten. Han försvann lite ur matchbilden i den andra halvleken.

 

Kroos: 7.5

Det blir ett helt annat tempo och flyt i passningsspelet när Kroos är på planen. Kanske den viktigaste spelaren i hela laget. Kroos är bra.

 

Ceballos: 5

CL-debut för nykomligen men det var ett ganska anonymt framträdande trots tendenser som visade att han ville. Han kombinerade en del med mittfältarna men bidrog inte med allt för mycket.


Borja Mayoral: Spelade för lite för att betygsättas


Vill du få de senaste nyheterna i ditt flöde? Gilla oss på Facebook.
Publicerades av Jakob Öztomsuk, 13 Sep 2017

Kommentera

Kommentera gärna artiklar på Halvtid.com. Kommentarer som innehåller ovårdat språk, rasistiskt innehåll eller annat som våra moderatorer anser är olämpligt kommer att tas bort utan förvarning.


Utvalda artiklar

Höjdpunkter: Real Betis - Real Madrid

Läs mer...

Real Madrid plockar tre poäng efter turbulent match mot Betis

Läs mer...

Spelarbetyg: Real Madrid - PSG

Läs mer...

Real Madrid vände matchen och utklassade PSG

Läs mer...

Höjdpunkter: Real Madrid - PSG

Läs mer...

En garde, franskjävlar

Läs mer...

Spelarbetyg: Real Madrid-Real Sociedad

Läs mer...

Inför Svenska Cupen

Läs mer...

Höjdpunkter: Levante - Real Madrid

Läs mer...

Levante skräller och får oavgjort mot Real Madrid

Läs mer...

Real Madrid krossar Valencia på Mestalla

Läs mer...

Höjdpunkter: Valencia - Real Madrid

Läs mer...

Senaste videoklippet

Senaste videoklippet

Höjdpunkter: Real Betis - Real Madrid