Spelarbetyg: Manchester City-Spurs | Halvtid.com

Kära besökare, Halvtid.com är en ny sida där vi erbjuder de senaste nyheterna, krönikor och höjdpunkter helt gratis. Var vänlig och stäng av Adblock för att hjälpa oss växa och bli ännu större! Tack.

Tabell

Spelarbetyg: Manchester City-Spurs

​Spelarbetyg på Citys spelare från dagens match, på skalan 1-10

Spelarbetyg: Manchester City-Spurs

​Spelarbetyg på Citys spelare från dagens match, på skalan 1-10

Dela på FB
kommentarer
Artikeln fortsätter efter annonsen

 

Ederson: 7

Så otroligt säker med fötterna. Han är en stor tillgång i passningsspelet och ingen saknar nog Joe Hart längre - Pep fick sista ordet i målvaktsfrågan.

 

Walker: 6

Gjorde en helt okej insats. Han var anonym i offensiven men blottade sig i defensiven.

 

Otamendi: 6

Hade inte speciellt mycket att göra i defensiven, en tillbakadragen profil - som gör jobbet.

 

Mangala: 7

Fick chansen från start nu när Stones och Kompany inte var tillgängliga. Mangala tenderar att darra ibland men idag var han riktigt säker, snabb och stark. Men är, för Peps smak, för oskicklig i passningsspelet.

 

Delph: 5

Hans centrala positionering skapar stora problem för motståndarnas mittfältare och det syntes idag. Men han var otroligt osynkad i offensiven och stannade av samt saktade ner på tempot i lägen då han hade kunnat attackera.

 

Fernandinho: 9

Dominerade mittfältet totalt. Han fick Alli och Eriksen att jaga i en oändligt hopplös situation. Pep har jobbat otroligt mycket Fernandinho, vilket syns för numera bemästrar han pivotrollen.

 

Gundogan: 7.5

Man njuter av att se Gundogan lira fotboll igen. Efter så otroligt många och långa skadeperioder så är han tillbaka! Skönt att han fick göra första målet och i resten av matchen var han grym. Förändrade mittfältsbalansen aningen vilket gav De Bruyne större utrymmen i offensiven.

 

De Bruyne: 10

Snudd på att få en elva, för så bra var och är han! Han krossar nästan 1-10-skalan. Han gör lite som han vill på planen, hittar passningar till Sané och Sterling som borde få yttrarna att vilja kyssa hans dojor efter matchen. Bäst i City! Bäst på plan! Bästa spelaren i Premier League!

 

Sterling: 8

Han gjorde 2 mål idag, men borde väl kanske ha fått in 4-5 bollar bakom Lloris. Han missade oacceptabelt många och klara målchanser. I de rätta situationerna är han otroligt användbar, men hans grundteknik lämnar fortfarande en de att önska.


 

Sané: 10

Fick Trippier att se ut som en juniorlirare. Vilken fart och vilken teknik! Sanés övertag mot Trippier gjorde att City hela tiden matade ut bollar till honom så att han hamnade i en-mot-en situationer. Borde väl starta i tyska landslaget nu ändå?

 

Aguero: 5

Nära, men inte riktigt där. Han är enligt Pep inte i form rent fysiskt från sen sin skada. Men han har fortfarande en grundkvalitet i sig som gör honom till en forward av yppersta världsklass. Aguero är hungrig, det såg man när han byttes ut för han såg riktigt missnöjd ut med det.

 


Vill du få de senaste nyheterna i ditt flöde? Gilla oss på Facebook.
Publicerades av Jakob Öztomsuk, 16 Dec 2017

Kommentera

Kommentera gärna artiklar på Halvtid.com. Kommentarer som innehåller ovårdat språk, rasistiskt innehåll eller annat som våra moderatorer anser är olämpligt kommer att tas bort utan förvarning.


Utvalda artiklar

Höjdpunkter: Eibar - Real Madrid

Läs mer...

Real Madrid avancerar till kvartsfinal i Champions League - enkel seger mot PSG

Läs mer...

Höjdpunkter: PSG - Real Madrid

Läs mer...

Spelarbetyg: PSG-Real Madrid

Läs mer...

Spelarbetyg: Real Madrid-Getafe

Läs mer...

Real Madrid vinner säkert mot Getafe

Läs mer...

Spelarbetyg: Espanyol - Real Madrid

Läs mer...

Höjdpunkter: Espanyol - Real Madrid

Läs mer...

Höjdpunkter: Real Madri - Alaves

Läs mer...

BBC tillbaka mot Alaves

Läs mer...

Höjdpunkter: Leganes - Real Madrid

Läs mer...

Höjdpunkter: Real Betis - Real Madrid

Läs mer...

Senaste videoklippet

Senaste videoklippet

Höjdpunkter: Eibar - Real Madrid