Real Madrid utklassade Deportivo La Coruna med hela 7-1 | Halvtid.com

Kära besökare, Halvtid.com är en ny sida där vi erbjuder de senaste nyheterna, krönikor och höjdpunkter helt gratis. Var vänlig och stäng av Adblock för att hjälpa oss växa och bli ännu större! Tack.

Tabell

Real Madrid utklassade Deportivo La Coruna med hela 7-1

Efter att ha förlorat mot Barcelona, kryssat mot Celta Vigo och förlorat mot Villareal visade Zidanes mannar att de var hungriga efter vinst och att vända trenden. Real Madrid utklassade Deportivo La Coruna med hela 7-1 

Real Madrid utklassade Deportivo La Coruna med hela 7-1

Efter att ha förlorat mot Barcelona, kryssat mot Celta Vigo och förlorat mot Villareal visade Zidanes mannar att de var hungriga efter vinst och att vända trenden. Real Madrid utklassade Deportivo La Coruna med hela 7-1 

Dela på FB
kommentarer
Artikeln fortsätter efter annonsen

Real Madrid inledde matchen i snabb fart med högsta möjliga tempo. Zidanes mannar pressade, dominerade matchen med en tydlig dominans i både bollinnehav och i lägen. Realspelarna var i Santiago Bernabeu för att vinna och det var tydligt och synligt för fansen som verkade njuta av att se en pigg Marcelo, en ledande kraft i offensiven i form av Gareth Bale och en Cristiano Ronaldo som ville hitta målet. Kort sagt fansen fick se ett samspelt Real Madrid som ville vinna och vinst skulle vara enda vägen.

 

Trots Real Madrids dominans och glans så var det inte de regerande mästarna som först skulle hitta målet. Efter en oväntad inkast där Carvajal knuffas ned och domaren väljer att inte blåsa lyckas Deportivo ta sig igenom Reals försvar som stod fel positionerade. Detta ledde till att Adrian Lopez den 23e minuten enkelt kunde peta in bollen i mål mot en chanslös Keylor Navas.

 

Det blev en kort stund som Deportivo fansen skulle få glädja sig för det som skulle bli deras enda mål i storhetens stadium Santiago Bernabeu. Ett Real Madrid som kämpade, ett Real Madrid som pressade, ett Real Madrid som dominerade och anföll från alla håll och kanter skulle bara vinna och så blev också fallet. Efter ett snyggt kvickt anfall kunde hjälten Nacho den 32e minuten skjuta in bollen i mål. Efter Nachos mål var det ett faktum Real skulle briljera och kort efter den 42e minuten skulle Bale smälla till ett med ett otroligt vackert mål. Det var spikat och glasklart det skulle en storvinst. Resten är historia. Under den andra halvleken öste Real på med anfall efter anfall och fullständigt demolerade Deportivos försvar och utklassade det nedflyttnings hotade Deportivo med hela 7-1. Bale och Nacho fick under matchens gång skriva sig ännu en gång i målprotokollet, Luka Modric hårda skott hamnade snyggt i mål och sist men inte minst det blev en riktigt return of the king för Cristiano Ronaldo. Kungen av Madrid fick äntligen hitta målet och dessutom två gånger. Olyckligt nog skadades han av en Deportivo spelare vid sitt andra mål och man får hoppas att det inte är något allvarligt.

 

Real Madrid vann enkelt och stort. Utklassade Deportivo och levererade. Man gav fansen otroliga känslor och glädje, rena flashbacks från förra säsongen när Real Madrid krossade allt och alla och vann titel efter titel. Storhetsminnen väcktes idag i storhetens Santiago Bernabeu. Denna match kan vara vändningspunkten för Zidanes mannar denna säsong. Efter en tuff höst kan en remontada vara på gång och vilka är bättre på att vända hela säsonger från lägsta botten till högsta toppen än Real Madrid? Ingen, absolut ingen. Historien talar till Reals fördel, kungarna visade på tydlig kamp idag att man är beredda att försvara sin tron. Ett gammalt ordspråk brukar säga att efter regn kommer sol till våren kan 2018 bli för Real det soliga året! 


Vill du få de senaste nyheterna i ditt flöde? Gilla oss på Facebook.
Publicerades av Butrint Bardhi, 21 Jan 2018

Kommentera

Kommentera gärna artiklar på Halvtid.com. Kommentarer som innehåller ovårdat språk, rasistiskt innehåll eller annat som våra moderatorer anser är olämpligt kommer att tas bort utan förvarning.


Utvalda artiklar

Höjdpunkter: Real Betis - Real Madrid

Läs mer...

Real Madrid plockar tre poäng efter turbulent match mot Betis

Läs mer...

Spelarbetyg: Real Madrid - PSG

Läs mer...

Real Madrid vände matchen och utklassade PSG

Läs mer...

Höjdpunkter: Real Madrid - PSG

Läs mer...

En garde, franskjävlar

Läs mer...

Spelarbetyg: Real Madrid-Real Sociedad

Läs mer...

Inför Svenska Cupen

Läs mer...

Höjdpunkter: Levante - Real Madrid

Läs mer...

Levante skräller och får oavgjort mot Real Madrid

Läs mer...

Real Madrid krossar Valencia på Mestalla

Läs mer...

Höjdpunkter: Valencia - Real Madrid

Läs mer...

Senaste videoklippet

Senaste videoklippet

Höjdpunkter: Real Betis - Real Madrid