Real Madrid tillbaka på vinnande spår - stabil seger mot Las Palmas | Halvtid.com

Kära besökare, Halvtid.com är en ny sida där vi erbjuder de senaste nyheterna, krönikor och höjdpunkter helt gratis. Var vänlig och stäng av Adblock för att hjälpa oss växa och bli ännu större! Tack.

Tabell

Real Madrid tillbaka på vinnande spår - stabil seger mot Las Palmas

Real Madrid tog en behövlig seger mot Las Palmas på hemmaplan.

Real Madrid tillbaka på vinnande spår - stabil seger mot Las Palmas

Real Madrid tog en behövlig seger mot Las Palmas på hemmaplan.

Dela på FB
kommentarer
Artikeln fortsätter efter annonsen

Matchen inleddes med ett högt tempo där Real Madrid var den dominanta sidan. Benzema fick ett två mot noll läge med Asensio efter bara bara några minuter, men Benzema förvaltade det hela riktigt dåligt, räddning av Las Palmas målvakten Lizoain.

Asensio hade en halvfarlig nick och Ronaldo ett skott som hamnade på fel sida nätet, i övrigt skedde inte mycket under matchens början.

 

I minut 27 kom det skott som var närmast att hamna i nät, då Ronaldo sköt med vänstern och bollen strök i vänster stolpe. Ungefär åtta minuter senare var han inte allt för långt från att nicka in 1-0, men bollen hamnade rakt på målvakten.

 

Ledningsmålet låg i luften, men det dröjde hela 41 minuter innan det kom, och målskytten var kanske inte den mest väntade, nämligen Casemiro. Målet kom från en fin nick placerad nere i höger hörn. 

 

Den andra halvlekens inledning bjöd inte på glittrande fotboll, dock kom Marco Asensio att bjuda på sin magiska vänsterfot. Hans fjärde ligamål denna säsong var ett direktskott på en halvstudsande boll från lång distans. PANG rakt i nättacket, vilket skott.

Vilken lirare Asensio är ibland!

 

Sedan blev Real Madrid på något av ett lekhumör. Toni Kroos var nära att sätta ett riktigt hårt skott, men målvakten räddade den med ena armen precis.

 

Den definitiva spiken i kistan kom i minut 74 när Real Madrid bjöd på ett klassanfall. Asensio gjorde en löpboll till Cristiano Ronaldo på högerkanten som senare slog ett perfekt inspel till Isco, 3-0 var inte svårt att fixa därifrån.

"De nada" 

 

Något märkbart var att Karim Benzema blev utbuad när han byttes ut mot Lucas Vazquez. Med all rätt kanske, Zidane må skydda honom men insatserna har inte varit på topp denna säsong.

 

I matchens slutskede var Sergio Ramos oerhört nära att nicka in 4-0, bollen träffade dock ribban.

 

Matchen som helhet var bara okej från Real Madrids sida, men 3-0 är ett gott resultat de bör ha med sig när laget blickar framåt!


Vill du få de senaste nyheterna i ditt flöde? Gilla oss på Facebook.
Publicerades av Felix Molker, 05 Nov 2017

Kommentera

Kommentera gärna artiklar på Halvtid.com. Kommentarer som innehåller ovårdat språk, rasistiskt innehåll eller annat som våra moderatorer anser är olämpligt kommer att tas bort utan förvarning.


Utvalda artiklar

Höjdpunkter: Eibar - Real Madrid

Läs mer...

Real Madrid avancerar till kvartsfinal i Champions League - enkel seger mot PSG

Läs mer...

Höjdpunkter: PSG - Real Madrid

Läs mer...

Spelarbetyg: PSG-Real Madrid

Läs mer...

Spelarbetyg: Real Madrid-Getafe

Läs mer...

Real Madrid vinner säkert mot Getafe

Läs mer...

Spelarbetyg: Espanyol - Real Madrid

Läs mer...

Höjdpunkter: Espanyol - Real Madrid

Läs mer...

Höjdpunkter: Real Madri - Alaves

Läs mer...

BBC tillbaka mot Alaves

Läs mer...

Höjdpunkter: Leganes - Real Madrid

Läs mer...

Höjdpunkter: Real Betis - Real Madrid

Läs mer...

Senaste videoklippet

Senaste videoklippet

Höjdpunkter: Eibar - Real Madrid