Ceballos ger Real Madrid tre viktiga poäng borta mot Alaves | Halvtid.com

Kära besökare, Halvtid.com är en ny sida där vi erbjuder de senaste nyheterna, krönikor och höjdpunkter helt gratis. Var vänlig och stäng av Adblock för att hjälpa oss växa och bli ännu större! Tack.

Tabell

Ceballos ger Real Madrid tre viktiga poäng borta mot Alaves

Real Madrid tar tre viktiga poäng mot Deportivo Alaves i ligan och går upp på en fjärde plats i tabellen.

Ceballos ger Real Madrid tre viktiga poäng borta mot Alaves

Real Madrid tar tre viktiga poäng mot Deportivo Alaves i ligan och går upp på en fjärde plats i tabellen.

Dela på FB
kommentarer
Artikeln fortsätter efter annonsen

Det var en måste-match för både Real Madrid och Deportivo Alaves under lördagseftermiddagen. ”Los Blancos” ville passa på att vila spelare inför Champions League-mötet mot Dortmund och därav att spelare som Modric och Bale startade på bänken.

Inledningen av matchen var lika nervös som de senaste ligamatcherna. Zidanes lag har inte lyckats komma in i matcherna och har istället varit väldigt avvaktande. Det såg väldigt blekt ut under de första tio minuterna fram till att Dani Ceballos satte dit 1-0 efter ett skott från distans som var välplacerad i målvaktens högra stolpe. Spanjoren utnyttjade sin första match från start och gjorde sitt första mål i ligan som Real Madrid-spelare.

”Los Blancos” blev bekväma på plan och började rulla boll. Med Isco, Asensio och Ceballos på plan ville Zidane ha mycket bollinnehav och full kontroll över matchen. Ronaldo såg dock väldigt otålig ut i sin position som nummer nia och ensam anfallare. Portugisen såg ensam ut och klagade varje gång bollen spelades i sidled istället för att spela den till honom.

Real Madrid blev alldeles för bekväma och passiva, och efter att ha tappat boll lyckades Alaves kontra och kvittera matchen. Alaves, som inte hade nätat på över 500 minuter, utnyttjade Real Madrids frågetecken i försvaret. Madrid-laget fortsätter släppa in mål och fortsätter se svaga ut i defensiven.

Med några minuter kvar till halvtidsvilan kom till slut den där bollen till Ronaldo i straffområdet. Portugisen får en knuff från försvararen samtidigt som målvakten kommer ut. Det blir rörigt och bollen landar på Ceballos fötter som kan sätta dit 2-1 med nästan öppet mål.

I andra halvlek gick Real Madrid in lika passiva som i första. Man hade glömt bort att man bara ledde med ett mål och lämnade matchen öppen. Mötet omvandlades till en kamp av målchanser och det blev en match av mycket fram och tillbaka. Cristiano jagade målet och hade sin bästa chans efter en dribblingsshow och ett skott med vänstern som träffade stolpen. Pedraza var den som hade chanserna för hemmalaget. U-21-spelaren hade ett skott i ribban och ett friläge mot Navas som slutade i en stolpträff.

Minuterna gick och Real Madrid såg fysiskt starkare ut än hemmalaget. Det fanns chanser att göra 3-1, men till slut blev resultatet 2-1 tack vare två mål av Dani Ceballos. Stormatch av spanjoren.

Zidanes lag får tre viktiga poäng, men spelet ser fortfarande inte bra ut. Det finns problem bakåt och man är inte noggrann framåt. Nu är det dags för "Los Blancos" att blicka mot Champions League.
 


Vill du få de senaste nyheterna i ditt flöde? Gilla oss på Facebook.
Publicerades av Christian Bustos, 23 Sep 2017

Kommentera

Kommentera gärna artiklar på Halvtid.com. Kommentarer som innehåller ovårdat språk, rasistiskt innehåll eller annat som våra moderatorer anser är olämpligt kommer att tas bort utan förvarning.


Utvalda artiklar

Analys: Vem går vidare i Champions League-slutspelet?

Läs mer...

Real Madrid spelar ut Sevilla i Santiago Bernabeu

Läs mer...

Höjdpunkter: Real Madrid - Sevilla

Läs mer...

UPPGIFTER: Icardi till Real Madrid i januari

Läs mer...

Cristiano Ronaldo: ''Hoppas att kampen med Messi fortsätter''

Läs mer...

Real Madrid tillbaka på banan i Champions League

Läs mer...

Höjdpunkter: Real Madrid - Dortmund

Läs mer...

Real Madrid ägde matchen men inte de tre poängen

Läs mer...

Höjdpunkter: Real Madrid - Fuenlabrada

Läs mer...

Spelarbetyg: Valencia CF-FC Barcelona

Läs mer...

Höjdpunkter: Real Madrid - Malaga

Läs mer...

Motgångar gör mig till en bättre supporter

Läs mer...

Senaste videoklippet

Senaste videoklippet

Höjdpunkter: Real Madrid - Sevilla