Real Madrid krossar Juventus i CL-finalen | Halvtid.com

Kära besökare, Halvtid.com är en ny sida där vi erbjuder de senaste nyheterna, krönikor och höjdpunkter helt gratis. Var vänlig och stäng av Adblock för att hjälpa oss växa och bli ännu större! Tack.

Tabell

Real Madrid krossar Juventus i CL-finalen

Real Madrid är Champions League-mästare för 12:e gången!

Real Madrid krossar Juventus i CL-finalen

Real Madrid är Champions League-mästare för 12:e gången!

Dela på FB
kommentarer
Artikeln fortsätter efter annonsen

Det blev en finalkväll på delikata Stinsvillan här i Sollentuna. Inklämd mellan tolv juvefans och tolv Realistas blev det plötsligt svårt att höra allt vad Glen sa.

 

Vi glömmer den pajiga invigningen och hoppar till matchen. Vilka fantastiska spelare, vilken fantastisk fotboll! I mina ögon satte Juventus ner ankaret i försvaret direkt. Det gjorde inte Madrid som i den första kvarten spelade en aning ängsligt. Juventus var modiga och hungriga. De skapade också vassast chanser inledningsvis. Då blev de övermodiga. Juventus stabila försvar började bli nonchiga och efter tjugo minuter glömde man markera Ronaldo. Passning från kortlinjen snett inåt bakåt och Ronaldo slår till direkt. 1-0.

 

Då börjar Madrid fega. Plötsligt står hela Madrid i eget försvarsområde och tittar på när kaxiga Juve trillar runt och tio minuter senare kommer ett inlägg till Mandzucik som iskallt lägger en bicicleta elegant över Navas i Madrids mål och i bortre krysset. Sedan blev det ställningskrig till halvtid. Otroligt bra fotboll och underhållning så långt.

 

Andra halvlek börjar i samma furiösa tempo. Men med en liten skillnad - man anar snacket i Madrids omklädningsrum i pausen. Madrid spelar bra mycket tuffare och hårdare. Två gul kort på tio minuter, men domaren är rättvis. Juventus kommer på mellanhand och får ingen utdelning på sitt fina passningsspel. Frustrationen växer och till slut blir det panik. Casemiro får bollen och laddar för ett långskott från 40 meter, bollen touchar en Juvebacks klack och ställer Buffon. 2-1. Fem minuter senare slår Modric in en boll som Ronaldo förvaltar och 3-1. Är det avgjort nu? Tjugo minuter kvar och Juventus måste hitta på något. 


3-1 och det fanns en halvtimme kvar. 30 minuter för Juventus att förändra matchen. Madrid bytte in Bale som direkt var nära att punktera matchen, men icke. Juventus gjorde ingenting. Det går tjugo minuter och det händer ingenting. Sedan snuddar xxx en Madridspelare på axeln och den hitintills felfria domaren ger rött kort och stänger matchen. Vi får gratulera Real Madrid till en mycket bra och inspirerande insats. De blev till slut en för stor kostym för Juventus att fylla. Matchen var fantastisk i sextio minuter. Ronaldo sänkte Buffon och i matchens sista minut kommer matchens tredje “snett-inåt-bakåt-pass” och spiken i kistan. 4-1 till Real som får lyfta bucklan igen! Andra året i rad, det är man ensam om i historien. Och i år får vi nog enas om att Ronaldo är världens bäste spelare. Grattis Real, det har ni förtjänat!


Vill du få de senaste nyheterna i ditt flöde? Gilla oss på Facebook.
Publicerades av Leo Utriainen, 03 Jun 2017

Kommentera

Kommentera gärna artiklar på Halvtid.com. Kommentarer som innehåller ovårdat språk, rasistiskt innehåll eller annat som våra moderatorer anser är olämpligt kommer att tas bort utan förvarning.


Utvalda artiklar

Höjdpunkter: Real Betis - Real Madrid

Läs mer...

Real Madrid plockar tre poäng efter turbulent match mot Betis

Läs mer...

Spelarbetyg: Real Madrid - PSG

Läs mer...

Real Madrid vände matchen och utklassade PSG

Läs mer...

Höjdpunkter: Real Madrid - PSG

Läs mer...

En garde, franskjävlar

Läs mer...

Spelarbetyg: Real Madrid-Real Sociedad

Läs mer...

Inför Svenska Cupen

Läs mer...

Höjdpunkter: Levante - Real Madrid

Läs mer...

Levante skräller och får oavgjort mot Real Madrid

Läs mer...

Real Madrid krossar Valencia på Mestalla

Läs mer...

Höjdpunkter: Valencia - Real Madrid

Läs mer...

Senaste videoklippet

Senaste videoklippet

Höjdpunkter: Real Betis - Real Madrid