Real Madrid fullkomligt förnedrar Apoel på bortaplan | Halvtid.com

Kära besökare, Halvtid.com är en ny sida där vi erbjuder de senaste nyheterna, krönikor och höjdpunkter helt gratis. Var vänlig och stäng av Adblock för att hjälpa oss växa och bli ännu större! Tack.

Tabell

Real Madrid fullkomligt förnedrar Apoel på bortaplan

Real Madrid reste till Cypern för att plocka tre poäng, men det blev kanske lättare än förväntat.

Real Madrid fullkomligt förnedrar Apoel på bortaplan

Real Madrid reste till Cypern för att plocka tre poäng, men det blev kanske lättare än förväntat.

Dela på FB
kommentarer
Artikeln fortsätter efter annonsen

Apoel-fansen inledde matchen med ett tifo och en kokande läktare, det är trots allt inte varje dag stora Real Madrid kommer till Cypern.

 

Matchens början var en relativt tråkig sådan. Under de första 20 minuterna hände knappt något. Real Madrid hade övertaget naturligtvis och Ronaldo fick ett par halvdana målchanser, men det syntes att laget inte är i form.

 

Det första målet kom efter 23 minuter och det var ett oväntat sådant. Minitius klackade iväg bollen från eget straffområde och Luka Modric drog till på volley, bollen hamnade rakt i nät. Vilket jävla mål! Magiker med all rätt!

 

0-2 målet kom efter 39 minuter och det var ett väldigt skickligt sådant. Ronaldo passade bak till Kroos som senare slog en klockren passning till Benzema med friläge, trots hans klena form kunde han bara inte missa den.

 

Bara två minuter senare kom 0-3, denna gång av Nacho. Det var Varane som nickade ner bollen och Nacho som petade dit foten för att skarva in den. Nu hade Real Madrid definitivt fixat de tre poäng man reste dit för.

 

Men den första halvlekens målskörd tog inte slut där! Ett fantastiskt kontringsmål signerat Ronaldo och Benzema slutade i ett öppet mål för fransmannen. Nu var det pojkar mot män på hög nivå.

"Vi hörs!"

 

Apoel hade inte vaknat till i pausen, då 0-5 kom väldigt kort in i den andra halvleken. I klassisk Marcelo och Ronaldo manér hamnade bollen i nät. Ett fint inlägg av Marcelo till en nickstark Ronaldo brukar resultera i mål och det gjorde det även denna gång!

 

0-6 kom bara minuter senare, denna gång var Ronaldo framme igen. Ett slarv i backlinjen resulterade i att Benzema pressade målvakten, men istället hamnade den till Ronaldo som satte ett skickligt skott med vänsterfoten, som visserligen var mot en tom bur.

 

I minut 58 valde Zidane att byta ut Marcelo mot Theo Hernandez och Toni Kroos mot Ceballos.

 

Några fler mål gjordes inte. Eloge till Apoel-supportrarna som fortsatte att stötta laget trots den enorma förlusten. Real Madrid ska vinna dessa matcher på detta vis, alltså en bra insats från dem. De är klara för slutspel, men det ska krävas ett mirakel för att nå förstaplatsen.


Vill du få de senaste nyheterna i ditt flöde? Gilla oss på Facebook.
Publicerades av Felix Molker, 21 Nov 2017

Kommentera

Kommentera gärna artiklar på Halvtid.com. Kommentarer som innehåller ovårdat språk, rasistiskt innehåll eller annat som våra moderatorer anser är olämpligt kommer att tas bort utan förvarning.


Utvalda artiklar

Analys: Vem går vidare i Champions League-slutspelet?

Läs mer...

Real Madrid spelar ut Sevilla i Santiago Bernabeu

Läs mer...

Höjdpunkter: Real Madrid - Sevilla

Läs mer...

UPPGIFTER: Icardi till Real Madrid i januari

Läs mer...

Cristiano Ronaldo: ''Hoppas att kampen med Messi fortsätter''

Läs mer...

Real Madrid tillbaka på banan i Champions League

Läs mer...

Höjdpunkter: Real Madrid - Dortmund

Läs mer...

Real Madrid ägde matchen men inte de tre poängen

Läs mer...

Höjdpunkter: Real Madrid - Fuenlabrada

Läs mer...

Spelarbetyg: Valencia CF-FC Barcelona

Läs mer...

Höjdpunkter: Real Madrid - Malaga

Läs mer...

Motgångar gör mig till en bättre supporter

Läs mer...

Senaste videoklippet

Senaste videoklippet

Höjdpunkter: Real Madrid - Sevilla