Motgångar gör mig till en bättre supporter | Halvtid.com

Kära besökare, Halvtid.com är en ny sida där vi erbjuder de senaste nyheterna, krönikor och höjdpunkter helt gratis. Var vänlig och stäng av Adblock för att hjälpa oss växa och bli ännu större! Tack.

Tabell

Motgångar gör mig till en bättre supporter

Real Madrids nuvarande situation är inte en dans på rosor, men det är då jag känner mig som stoltast över att vara supporter.

Motgångar gör mig till en bättre supporter

Real Madrids nuvarande situation är inte en dans på rosor, men det är då jag känner mig som stoltast över att vara supporter.

Dela på FB
kommentarer
Artikeln fortsätter efter annonsen

Real Madrid har svävat på moln ända sedan Zidane kom. Titel hit titel dit, ingen kunde slå Real Madrid. Zidane såg ut att ha en smekmånad för all framtid, men en sådan verklighet ändras naturligtvis, och det är där vi är nu. Real Madrid är starka, men betydligt klenare än vad man var för ett halvår sedan. Men det är nu jag känner mig stark som supporter.

 

Real Madrid har genom alla tider haft fotbollsscenens absolut mest krävande publik. Det duger inte med att bara vinna, man ska även vinna på rätt sätt, på Real Madrids sätt. I dessa tider när en trepoängare mot Girona inte är en självklarhet, det är så supportrarna hörs som mest. Vilket kan ha sin charm trots allt, då fansens höga krav definitivt är en bidragande faktor till klubbens enormt höga standard. 

 

Jag är en av de som står upp under motgångar och känner mig stolt som supporter i svåra tider. Det är nu jag bryr mig som mest, nu när man vill göra allt för att komma tillbaka till toppen. Det är kanske ett narcissistiskt tankesätt, men jag värdesätter mig högre som Madridista när man ser hur alla hanterar dessa perioder. Vissa skriker på nya värvningar och är konstant negativa, medan många bara försvinner för att fotbollen inte glänser. Jag ser framgångarna runt hörnet, för i slutet av dagen kommer Real Madrid vara störst, bäst och vackrast. 

 

Hela året 2015 var det absolut mest lärorika för mig som supporter, jag har aldrig brytt mig mer om laget än vad jag gjorde då. Jag lärde mig att inte vara en medgångssupporter, vilket är den viktigaste läxan jag fått inom fotboll. I tuffa tider läcker Madridista-båten in vatten, medgångssupportrarna hoppar av och vi som är kvar oavsett vad står och gör allt för att båten inte ska sjunka. 

 

Man ska givetvis påpeka fel och diskutera potentiella förändringar som kan gynna laget sportsligt. Men lämna för fan inte båten, för de stora stunderna kommer och då är vi med Madridismo de allra lyckligaste.


Vill du få de senaste nyheterna i ditt flöde? Gilla oss på Facebook.
Publicerades av Felix Molker, 25 Nov 2017

Kommentera

Kommentera gärna artiklar på Halvtid.com. Kommentarer som innehåller ovårdat språk, rasistiskt innehåll eller annat som våra moderatorer anser är olämpligt kommer att tas bort utan förvarning.


Utvalda artiklar

Höjdpunkter: Real Betis - Real Madrid

Läs mer...

Real Madrid plockar tre poäng efter turbulent match mot Betis

Läs mer...

Spelarbetyg: Real Madrid - PSG

Läs mer...

Real Madrid vände matchen och utklassade PSG

Läs mer...

Höjdpunkter: Real Madrid - PSG

Läs mer...

En garde, franskjävlar

Läs mer...

Spelarbetyg: Real Madrid-Real Sociedad

Läs mer...

Inför Svenska Cupen

Läs mer...

Höjdpunkter: Levante - Real Madrid

Läs mer...

Levante skräller och får oavgjort mot Real Madrid

Läs mer...

Real Madrid krossar Valencia på Mestalla

Läs mer...

Höjdpunkter: Valencia - Real Madrid

Läs mer...

Senaste videoklippet

Senaste videoklippet

Höjdpunkter: Real Betis - Real Madrid