Zidane förnyar sitt kontrakt | Halvtid.com

Kära besökare, Halvtid.com är en ny sida där vi erbjuder de senaste nyheterna, krönikor och höjdpunkter helt gratis. Var vänlig och stäng av Adblock för att hjälpa oss växa och bli ännu större! Tack.

Tabell

EXTRA: Zidane förnyar sitt kontrakt

Det var många som var frågande angående Real Madrids succétränare Zinedine Zidane och hans kontraktsituation. Men nu har han bekräftat det alla har väntat på.

EXTRA: Zidane förnyar sitt kontrakt

Det var många som var frågande angående Real Madrids succétränare Zinedine Zidane och hans kontraktsituation. Men nu har han bekräftat det alla har väntat på.

Dela på FB
kommentarer
Artikeln fortsätter efter annonsen

Med endast ett år kvar på sitt kontrakt med Real Madrid var det många som undrade vad som var frågan om, varför en kontraktsförnyelse inte hade erbjudits fransmannen eller varför det inte ens hade nämnts några rykten om det.

 

Zidane blev tränare för ’’Los blancos’’ den 5 januari 2016 och skrev då på ett två års kontrakt, förmodligen eftersom Real Madrid presidenten Florentino Perez var osäker ifall fransmannen kunde hantera denna stora utmaning och all press som kommer med det.

 

Hur har det gått då för Real-coachen? Vad har hänt under dessa 1,5 år? Jo, två Champions League bucklor har hänt, två Europa Super Cup, en FIFA Club World Cup och en efterlängtad liga titel.

 

I helgen har Zidane chansen att vinna ännu en titel då man möter FC Barcelona i Spanska Super Cupen, den första matchen av dubbelmötet spelas på Barcas hemmaplan Camp Nou. Efter att ha vunnit UEFA Super Cup matchen mot José Mourinhos Manchester United, snittar Real Madrid tränaren en trofé var 97e dag.

 

Efter en oviss framtid, med bara ett år kvar av kontraktet, har Zidane nu själv uttalat sig om situationen och bekräftat att han har förnyat sitt kontrakt med Real Madrid i tre nya säsonger:

’’Ja det stämmer, jag är väldigt glad för det, men detta betyder egentligen ingenting. Jag kan skriva på för 10, 20 år till men jag har fötterna på jorden. Här måste man ta dag för dag för att om ett år så är jag kanske inte kvar.’’

 

Fransmannen fortsatte med att berätta att han känner sig väldigt bra med truppen och att målen är de samma:

’’Jag känner mig väldigt glad för den tillit som klubben har gett mig. För det hårda jobbet och sedan är slutmålen alltid de samma. Jag vet vilken klubb jag har valt och vi vill vinna alla matcher och alla titlar möjliga. Vi vet vart vi står som klubb men det bästa av allt är att vi njuter av vårt jobb. Det finns alltid och kommer alltid att finnas bra och dåliga dagar men i dessa tider kan man inte göra annat än att njuta av varje moment. Ifall vi fortsätter såhär är det för allt kämpande och för vi är enade. Och jag vet att varje gång vi går in på plan är vi enade.’’


Vill du få de senaste nyheterna i ditt flöde? Gilla oss på Facebook.
Publicerades av Danilo Cassiani, 12 Aug 2017

Kommentera

Kommentera gärna artiklar på Halvtid.com. Kommentarer som innehåller ovårdat språk, rasistiskt innehåll eller annat som våra moderatorer anser är olämpligt kommer att tas bort utan förvarning.


Utvalda artiklar

Höjdpunkter: Eibar - Real Madrid

Läs mer...

Real Madrid avancerar till kvartsfinal i Champions League - enkel seger mot PSG

Läs mer...

Höjdpunkter: PSG - Real Madrid

Läs mer...

Spelarbetyg: PSG-Real Madrid

Läs mer...

Spelarbetyg: Real Madrid-Getafe

Läs mer...

Real Madrid vinner säkert mot Getafe

Läs mer...

Spelarbetyg: Espanyol - Real Madrid

Läs mer...

Höjdpunkter: Espanyol - Real Madrid

Läs mer...

Höjdpunkter: Real Madri - Alaves

Läs mer...

BBC tillbaka mot Alaves

Läs mer...

Höjdpunkter: Leganes - Real Madrid

Läs mer...

Höjdpunkter: Real Betis - Real Madrid

Läs mer...

Senaste videoklippet

Senaste videoklippet

Höjdpunkter: Eibar - Real Madrid