Real Madrid vinner komfortabelt öppningsmatchen i Champions League | Halvtid.com

Kära besökare, Halvtid.com är en ny sida där vi erbjuder de senaste nyheterna, krönikor och höjdpunkter helt gratis. Var vänlig och stäng av Adblock för att hjälpa oss växa och bli ännu större! Tack.

Tabell

Real Madrid vinner komfortabelt öppningsmatchen i Champions League

Efter en trög inledning på hemmaplan i ligan var Real Madrid igen på vinnarspåret - det blev en komfortabel vinst mot cypriotiska Apoel.

Real Madrid vinner komfortabelt öppningsmatchen i Champions League

Efter en trög inledning på hemmaplan i ligan var Real Madrid igen på vinnarspåret - det blev en komfortabel vinst mot cypriotiska Apoel.

Dela på FB
kommentarer
Artikeln fortsätter efter annonsen

Real har inlett säsongen rätt svagt på hemmaplan efter att ha spelat oavgjort på de två senaste matcherna och det var dags för de regerande mästarna att visa framfötterna. Vi fick se ett Real Madrid med Ronaldo tillbaka i spel efter sin fem-matchersavstängning, då avstängningen bara gäller La Liga-matcher, och som han återvände.

 

Som väntat var det Real som var det bollförande laget medan Apoel tog hem hela laget i egen planhalva. Dock så överraskade Apoels Roberto Lago med ett välriktat distansskott som Navas var tvungen att skicka ut till hörna. Målet skulle istället komma tre minuter senare efter en kontring där Bale kunde servera Ronaldo med ett fint inlägg.

 

Apoel hade stora problem att täcka vänster kanten där både Marcelo och Bale kunde skicka in farliga inlägg.

 

Redan efter 20 minuter var Real tvungen till ett byte efter att Kovacic, som ersatte vilande Kroos, tagit sig för ljumsken. Ersättaren fick bli, just Toni Kroos.

 

Det blev inte alls mycket Apoel i första halvlek då Real vann bollar högt upp på plan. Istället fick det bli en del luftbollar för cyprioterna.

 

Real Madrid inledde andra halvlek med ett anfall som resulterade med en situation där det såg ut som att Ronaldo fick ett mål innanför mållinjen men domaren lät matchen fortsätta och det skulle visa sig att det var ett rätt domarbeslut då bollen inte var helt innanför mållinjen. Istället skulle hans andra mål för kvällen komma genom ett straffmål i den 51:e minuten.

 

Real fortsatte att rulla boll inom laget och försökte skapa farliga chanser. Till slut i den 61 var det dags för utökning och nu var det dags El Capi, Sergio Ramos att få göra ett, ganska klumpigt och forcerat, men ett bicicleta mål! Efter detta var matchen en ganska ensidig historia, om den inte var det tidigare så var den definitivt det nu.

 

Ronaldo avslutar sin återkomstkväll som tvåmålsskytt och Champions Leagues bäste målskytt genom tiderna ligger nu alltså på 107 gjorda Champions League mål totalt. Apoel bör dock inte klandras för sin insats ikväll, då de såg ut att försöka spela sig ur svåra situationer och anfalla när de väl såg ett läge.


Vill du få de senaste nyheterna i ditt flöde? Gilla oss på Facebook.
Publicerades av Danilo Cassiani, 13 Sep 2017

Kommentera

Kommentera gärna artiklar på Halvtid.com. Kommentarer som innehåller ovårdat språk, rasistiskt innehåll eller annat som våra moderatorer anser är olämpligt kommer att tas bort utan förvarning.


Utvalda artiklar

Höjdpunkter: Real Betis - Real Madrid

Läs mer...

Real Madrid plockar tre poäng efter turbulent match mot Betis

Läs mer...

Spelarbetyg: Real Madrid - PSG

Läs mer...

Real Madrid vände matchen och utklassade PSG

Läs mer...

Höjdpunkter: Real Madrid - PSG

Läs mer...

En garde, franskjävlar

Läs mer...

Spelarbetyg: Real Madrid-Real Sociedad

Läs mer...

Inför Svenska Cupen

Läs mer...

Höjdpunkter: Levante - Real Madrid

Läs mer...

Levante skräller och får oavgjort mot Real Madrid

Läs mer...

Real Madrid krossar Valencia på Mestalla

Läs mer...

Höjdpunkter: Valencia - Real Madrid

Läs mer...

Senaste videoklippet

Senaste videoklippet

Höjdpunkter: Real Betis - Real Madrid